Libnet.ro
UNICEF

05:00

Roger Federer a luat o hotarare care ii usureaza viata lui Rafael Nadal. in ce situatie se afla cei doi colosi ai tenisului masculin mondial

Adevărul Adevărul,
Roger Federer a luat o hotarare care ii usureaza viata lui Rafael Nadal. in ce situatie se afla cei doi colosi ai tenisului masculin mondial

Roger Federer si Rafael Nadal au dominat tenisul masculin in 2017, oferind unul dintre cele mai frumoase dueluri din istoria acestui sport. continuă pe Adevărul

Halep ii raspunde lui Roger Federer: Sunt mandra ca a vorbit despre mine astfel. Este fantastic ca Roger a putut sa revina dupa operatia de la genunchi

Dupa ce a primit trofeul de lider mondial WTA la final de an, Simona Halep i-a transmis un mesaj si lui Roger Federer, care a laudat performanta sa din acest sezon. Sunt mandra ca Roger Federer a vorbit despre mine astfel si ii multumesc pentru cuvintele frumoase. Toata lumea stie ca este unul dintre modelele mele, a spus numarul 1 WTA. Jucatoarea din Constanta a mai vorbit si despre Rafael Nadal liderul ATP), spaniolul avand la randul sau un an incredibil.

Roger Federer, laude pentru Simona Halep: Merita sa fie numprul unu mondial

Considerat cel mai bun tensimen din toate timpurile Roger Federer a laudat-o pe Simona Halep, care va termina locul din pozitia de numarul unu mondial. Tenismenul elvetian a declarat ca romanca este.

Roger Federer, laude pentru Simona Halep: Merita sa fie numarul unu mondial

Considerat cel mai bun tensimen din toate timpurile Roger Federer a laudat-o pe Simona Halep, care va termina locul din pozitia de numarul unu mondial. Tenismenul elvetian a declarat ca romanca este.

Atentie la vorbele lui Roger Federer! Cel mai bun tenismen din toate timpurile a vorbit despre succesul Simonei Halep

Roger Federer, socotit cel mai bun tenismen din toate timpurile, a vorbit despre performanta Simonei Halep, care va incheia anul pe locul 1 in lume.

Roger Federer l-a intrecut pe Novak Djokovici si a deveni jucatorul cu cele mai mari premii din tenis

Elvetianul Roger Federer, locul 2 ATP, a devenit jucatorul cu cele mai mari premii obtinute din tenis, el intrecandu-l pe sarbul Novak Djokovici, locul 7 ATP, dupa ce s-a impus in finala turneului de 500 de puncte de la Basel.

Roger Federer l-a depasit pe Novak Djokovic devenind jucatorul cu cele mai mari premii castigate din tenis

Elvetianul Roger Federer, locul 2 ATP, a devenit jucatorul cu cele mai mari premii obtinute din tenis, el intrecandu-l pe sarbul Novak Djokovic, locul 7 ATP, dupa ce s-a impus in finala turneului de 500 de puncte de la Basel.

Clasamentul ATP: Roger Federer s-a apropiat de liderul Rafael Nadal la 1.460 de puncte

Castigator pentru a opta oara a turneului de la Basel competitie de categorie 500), Roger Federer s-a apropiat la 1. 460 de puncte de Rafael Nadal, liderul ierarhiei ATP. Pana la finalul sezonului, cei doi vor mai disputa doua turnee importante: Masters-ul de la Paris in aceasta saptamana) si Turneul Campionilor 12-19 noiembrie), astfel ca lupta pentru prima pozitie ramane deschisa. Marius Copil, cel mai bine clasat jucator din Romania, a coborat 14 locuri in ierarhie, aflandu-se acum pe 92.

Roger Federer a castigat pentru a opta oara turneul ATP de la Basel - Victorie in trei seturi cu Juan Martin Del Potro

Roger Federer si-a trecut in palmares titlul cu numarul 95 din cariera, dupa ce a castigat turneul ATP de la Basel din categoria 500). Elvetianul s-a impus in trei seturi, scor 6-7 5), 6-4, 6-3, in finala cu argentinianul Juan Martin Del Potro. Este pentru a opta oara cand Fedex se impune in competitia de la Basel. Se actualizeaza.

VIDEO Roger Federer a castigat pentru a opta oara turneul ATP de la Basel - Victorie in trei seturi cu Juan Martin Del Potro

Roger Federer principalul favorit) si-a trecut in palmares titlul cu numarul 95 din cariera, dupa ce a castigat turneul ATP de la Basel din categoria 500). Elvetianul s-a impus in trei seturi, scor 6-7 5), 6-4, 6-3, in finala cu argentinianul Juan Martin Del Potro cap de serie numarul patru). Este pentru a opta oara cand Fedex se impune in competitia de la Basel.

Roger Federer, despre Simona Halep: Merita sa fie numarul unu, trebuie respectata

Calificat in finala de la Basel, Roger Federer a vorbit in timpul unei conferinte de presa si despre Simona Halep: Merita sa fie numarul unu mondial, trebuie respectata, a spus, printre altele, campionul elvetian.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )