Libnet.ro
UNICEF

17:00

Parlamentarii PSD Prahova vor vota impotriva lui Sorin Grindeanu: Il sustinem pe Dragnea pentru a repune lucrurile pe fagasul normal

Hotnews Hotnews,
 Parlamentarii PSD Prahova vor vota impotriva lui Sorin Grindeanu: Il sustinem pe Dragnea pentru a repune lucrurile pe fagasul normal

PSD Prahova a transmis, printr-un comunicat de presa, ca va sustine motiunea de cenzura impotriva premierului Sorin Grindeanu, pentru a nu batjocori votul romanilor din decembrie, pentru ca lumea a votat partidul, nu uninominal. De asemenea, parlamentarii prahoveni il vor sustine pe Dragnea pentru a repune lucrurile si actul guvernarii pe fagasul normal. continuă pe Hotnews

Parlamentarii PSD Prahova vor sustine motiunea de cenzura impotriva lui Grindeanu pentru a repune lucrurile pe fagasul normal

Organizatia PSD din judetul Prahova a anuntat ca parlamentarii acesteia vor vota in favoarea motiunii de cenzura pe care PSD o formuleaza impotriva lui Sorin Grindeanu.

Parlamentarii PSD Dambovita vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

PSD Dambovita, condus de presedintele Comisiei de control al SRI, Adrian Tutuianu, a anuntat ca sustine deciziile luate de Comitetul Executiv National, iar parlamentarii membri ai filialei vor vota motiunea de cenzura, considerand-o singura solutie constitutionala in contextul retragerii sprijinului politic pentru guvernul condus de Sorin Grindeanu, potrivit News. ro.

Parlamentarii PSD Dambovita vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Organizatia PSD Dambovita, condusa de senatorul Adrian Tutuianu, a anuntat ca parlamentarii organizatiei vor sustine motiunea de cenzura initiata de Partidul Social Democrat si ALDE in contextul retragerii sprijinului politic pentru guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu se intalneste cu social-democratii din Timis, pentru a le cere sustinerea. Cei 6 parlamentari ai PSD Timis au anuntat ca vor vota impotriva motiunii de cenzura

Premierul Sorin Grindeanu se afla, sambata, la Timisoara, unde va avea o sedinta cu social- democratii din judet, carora le va solicita sprijinul in demersul sau de a-l indeparta pe Liviu Dragnea de la conducerea partidului, potrivit News. ro. In Timis, PSD are patru deputati si doi senatori care si-au exprimat sustinerea pentru Grindeanu, declarand ca vor vota impotriva motiunii de cenzura initiata de PSD.

Cei 4 parlamentari PSD de Sibiu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Cei patru parlamentari PSD de Sibiu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a decis vineri Biroul Judetean Permanent al organizatiei judetene. Biroul Judetean Permanent al Partidului Social Democrat Sibiu, compus din toti primarii si parlamentarii PSD Sibiu, intrunit vineri, a votat in unanimitate sustinerea motiunii de cenzura care va fi depusa luni impotriva Guvernului Sorin Grindeanu, se arata intr-un comunicat al PSD Sibiu.

Catalin Ivan: in acest moment sunt 15 parlamentari PSD care nu vor vota motiunea si este abia sambata dimineata

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca in acest moment sunt 15 parlamentari PSD care nu vot vota motiunea de cenzura a social-democratilor impotriva propriului guvern.

Victor Ponta: Vom discuta cu parlamentarii PSD sa le spunem un lucru. Nu intrati in istorie in acest fel

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat vineri ca el si premierul Sorin Grindeanu vor discuta cu parlamentarii PSD pentru a le transmite sa nu voteze motiunea de cenzura initiata de.

Europarlamentarul Catalin Ivan: 15 deputati PSD din Moldova nu vor vota motiunea

Eurodeputatul Catalin Ivan sustine ca 15 deputati social-democrati din Moldova nu vor vota motiunea de cenzura pe care partidul o va depune impotriva Guvernului Grindeanu .

Catalin Ivan anunta cati deputati PSD din Moldova nu vor vota motiunea de cenzura

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca 15 deputati social-democrati din Moldova nu vor vota motiunea de cenzura pe care partidul o va depune impotriva Guvernului Grindeanu. in acest.

Parlamentarii PSD, convocati prin SMS la plen duminica: Sa facem cu totii un efort. Prezenta obligatorie

Parlamentarii PSD au fost convocati prin SMS la sedinta de duminica a Parlamentului, decisa de social-democrati pentru citirea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, ei fiind anuntati de liderii de grup ca prezenta este obligatorie. Dupa plenul reunit ar urma sa aiba loc o sedinta largita a PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )