Libnet.ro
UNICEF

19:00

Parlamentul European a votat recomandari care vor grabi inlaturarea masinilor diesel de pe sosele

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul European a votat recomandari care vor grabi inlaturarea masinilor diesel de pe sosele

Efectele uriasului scandal Volkswagen s-au facut simtite marti in PE care a votat recomandari ce vor accelera scoaterea masinilor diesel de pe soselele europene. Au fost modificate si regulile de omologare pentru noile modele, astfel incat testele sa aiba un grad mare de independenta, iar PE recomanda ca producatorii auto care falsifica rezultatele testelor sa fie amendati cu 30. 000 euro/masina. Propunerea prevede si ca producatorii auto ar trebui sa ofere compensatie clientilor, lucru care s-a intamplat in SUA pentru cumparatorii de masini VW, insa nu si in UE. continuă pe Hotnews

Stirile false si discursurile pline de ura, subiecte de dezbatere in Parlamentul European

Ingrijorare reala la nivel mondial privind fake news - stirile false, iar subiectul a ajuns si in Parlamentul European. Acesta ar putea da o rezolutie, in care sa spuna cum ar put.

Decizia Marii Britanii de a iesi din UE este iresponsabila. Presedintele Germaniei, primul sau discurs la Parlamentul European

Presedintele Germaniei a declarat, in primul sau discurs in Parlamentul European, ca decizia Marii Britanii de a iesi din Ue este iresponsabila. Este iresponsabil sa spui ca,.

Structura institutiilor europene. Cati angajati au Comisia Europeana si Parlamentul European

Comisia Europeana si Parlamentul European au, impreuna, peste 40. 000 de angajati. Aproximativ 6procente din bugetele lor sunt cheltuite cu salarizarea personalului si cheltuielile.

Initiativa in Parlamentul European. Diplomele ar putea fi recunoscute pe intreg teritoriul UE

RECOGNIZESTUDYABROAD este o initiativa pornita in Parlamentul European, privind recunoasterea diplomelor pe intreg teritoriului Uniunii Europene. Mai multi europarlamentari au avut aceasta initiati.

Presedintele Germaniei, in primul sau discurs la Parlamentul European: Decizia Marii Britanii de a iesi din UE este iresponsabila

Decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana este iresponsabila, a declarat, marti, presedintele Germaniei, Frank Walter Steinmeier, in primul sau discurs rostit in fata Parlamentului European de la Strasbourg.

Ungaria: Parlamentul aproba controversata lege care ar putea duce la inchiderea universitatii fondate de George Soros

Ungaria a adoptat marti controversata lege care ar putea duce la inchiderea Universitatii Central-Europene din Budapesta CEU), creata in 1991 de miliardarul George Soros, devenit o tinta preferata a premierului conservator Viktor Orban, scrie AFP.

Primele meserii care vor disparea din Romania si vor fi inlocuite de roboti

Meseriile care au inceput sa dispara din companiile de productie, in urma avansului tehnologiei, sunt prelucratorii prin aschiere, acestia fiind inlocuiti cu centre de prelucrare automata, si sudorii, astazi aproape in exclusivitate sudura facandu-se cu ajutorul robotilor.

Tudor Ciuhodaru vrea sa modifice Codul Rutier: Deputatul PSD propune ca cei care vor sa obtina permisul de conducere sa urmeze inainte un curs de prim-ajutor (VIDEO)

”Toti soferii din Romania trebuie sa devina paramedici'. Deputatul PSD Tudor Ciuhodaru, de profesie medic, vrea sa modifice Codul Rutier. In opinia lui, cei care isi doresc pemis de.

Bodog: De luni va functiona in Ministerul Sanatatii Centrul ce va ajuta medicii romani care vor sa se intoarca din strainatate

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, la Zalau, ca incepand de luni va functiona in cadrul ministerului Centrul National de Resurse Umane, prin intermediul caruia se va acorda asistenta medicilor romani din strainatate, care doresc sa revina in tara, informeaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2246 seconds )