Libnet.ro
UNICEF

01:05

O parte din cursele aeriene de la Targu-Mures se muta la Cluj. Ce zice directorul aeroportului din Cluj

Adevărul Adevărul,
O parte din cursele aeriene de la Targu-Mures se muta la Cluj. Ce zice directorul aeroportului din Cluj

De azi, 16 noiembrie, o parte din cursele aeriene de pe aeroportul din Targu-Mures se muta pe cel din Cluj-Napoca deoarece capacitatea pistei din Mures nu e suficienta pentru zborurile pe care le au aeronavele Airbus, precizeaza directorul aeroportului clujean. continuă pe Adevărul

Cluj: Trei sute de persoane au protestat fata de situatia de la Liceul Romano-Catolic din Targu Mures

Peste 300 de persoane au protestat sambata seara in Piata Unirii din Cluj-Napoca, fata de situatia de la Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures, unde DNA a deschis o ancheta penala.

Perchezitii la sediul CFR din Targu Mures si la 53 de locuinte personale, intr-un dosar de furt de motorina

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Mures si Directiei Operatiuni Speciale a Politiei Romane efectueaza, astazi , perchezitii la sediul CFR Targu Mures si la locuintele a 53 de persoane fizice, intr-un dosar de furt si furt calificat, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

Institutul inimii care asteapta de zece ani sa faca transplant de cord. Organele prelevate sunt trimise la Targu-Mures

In lipsa unui centru de transplant cardiac pentru pacientii din Moldova, inimile prelevate in Centrul Regional de Transplant de la Iasi sunt transportate catre Targu-Mures sau Bucuresti.

Gabriela Firea a nominalizat arhitectii care vor face parte din noua Comisie Tehnica de Urbanism. Cine sunt oamenii care iau prima decizie privind soarta marilor proiecte imobiliare din Bucuresti

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va decide marti componenta noii Comisii Tehnice de Urbanism de la Primaria Capitalei, primul filtru in aprobarea marilor proiecte imobiliare din capitala. Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a propus 11 arhitecti/urbanisti: Marian Moiceanu, Tiberiu Florescu, Dorin Stefan, Dan Serban, Dan Marin, Constantin Enache, Anca Mitrache, Radu Petre Nastase, Laurentiu Olan, Timur Mihailescu, Irina Criveanu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )