Libnet.ro
UNICEF

07:00

Partida amicala: Steaua, invinsa de FC Lucerna, scor 1-0

Hotnews Hotnews,
 Partida amicala: Steaua, invinsa de FC Lucerna, scor 1-0

Steaua a fost invinsa, cu scorul de 1-0, de echipa FC Lucerna, intr-un meci amical disputat sambata seara, in cadrul stagiului de pregatire din Spania. continuă pe Hotnews

Steaua a fost invinsa de FC Lucerna, scor 1-0, intr-un meci amical

Formatia Steaua a fost invinsa, cu scorul de 1-0, de echipa FC Lucerna, intr-un meci amical disputat sambata seara, in cadrul stagiului de pregatire din Spania. Golul a fost marcat de Gygax, in minutul.

Steaua, invinsa cu 5-1 de FC Nurnberg, in primul meci de pregatire!.

Echipa Steaua a fost invinsa, marti, cu scorul de 5-1, de formatia germana FC Nurnberg, in primul meci amical disputat in cadrul stagiului de pregatire din Spania, potrivit Mediafax. Pentru Steaua a inscris Neagu 74, iar golurile nemtilor au fost marcate de Kiyotake 17, Ginczek 18, Drmic 39, Mak 57 si Angha 84. In minutul 87, Alexandru Chipciu a fost eliminat. Steaua a evoluat in prima repriza in urmatoarea formula: Tatarusanu - G. Matei, Rapa, Varela, Pirvulescu - Bourceanu, Prepelita .

Steaua, invinsa cu scorul de 5-1 de FC Nurnberg in primul amical din acest an

Steaua Bucuresti a pierdut, marti, primul amical din stagiul de pregatire din Spania, primul meci din acest an, in fata nemtilor de la FC Nurnberg. Pentru Steaua a inscris Neagu 74, iar golurile nemtilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )