Libnet.ro
UNICEF

14:45

Partidul National Liberal, pe avarie la Primaria Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Partidul National Liberal, pe avarie la Primaria Bucuresti

Hotararea a fost luata dupa ce Catalin Predoiu, Adriana Saftoiu si Razvan Sava au evitat sa candideze, iar Nicusor Dan a refuzat sa se inscrie in PNL. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, inculpat pentru ca ar fi cerut 50.000 de euro de la un om de afaceri ca sa-si plateasca aparitii la TV: Imi retrag candidatura la primaria Bucuresti. Sunt pus sub control judiciar de procurori

Ludovic Orban a anuntat la iesirea de la DNA ca a fost pus sub inculpare sub control judiciar si ca, de aceea, renunta la candidatura pentru Primaria Bucurestiului. De asemenea, liberalul a spus ca isi da demisia din functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor si din pozitia de prim-vicepresedinte al PNL. Potrivit lui Orban, procurorii il acuza de obtinerea de foloase necuvenite in executarea functiei politice. 02: DNA arata intr-un comunicat ca Orban ar fi cerut de la un om de afaceri 50. 000 de euro in numerar pentru a remit banii unor persoane pe care le-a mentionat, cu functii de decizie in cadrul a doua posturi de televiziune, pentru a fi promovata imaginea candidatului.

Se vehiculeaza un nou nume din PNL pentru Primaria Bucuresti. Se vorbeste de candidatura lui Catalin Predoiu

Candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Ludovic Orban, ar putea fi seful liberalilor din Bucuresti, Catalin Predoiu, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, luni, la Antena.

Marian Munteanu: Sunt onorat de propunerea PNL, de a candida la Primaria Bucuresti. Blaga a uitat sa aplaude

Marian Munteanu, propunerea PNL pentru Primaria Capitalei, a spus, marti, ca este onorat de propunerea pe care i-au facut-o liberalii, cu atat mai mult cu s-a declarat profund legat de.

Adriana Saftoiu ar putea fi candidatul PNL pentru Primaria Bucuresti (VIDEO)

Liberalii mizeaza pe Adriana Saftoiu pentru Primaria generala a Capitalei, potrivit unor surse. O alta optiune vehiculata pentru aceasta functie, din partea PNL, este Catalin Predoiu. Liberalii sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )