Libnet.ro
UNICEF

18:46

PASTE 2018. De ce au catolicii Pastele mai devreme decat crestinii ortodocsi

Antena3 Antena3,
PASTE 2018. De ce au catolicii Pastele mai devreme decat crestinii ortodocsi

Data Pastilor este, conform primului conciliu de la Niceea, prima duminica dupa prima luna plina care cade dupa sau de echinoctiul de primavara. in vreme ce Biserica Catolica si. continuă pe Antena3

Samsung Galaxy Note 9 s-ar putea lansa mai devreme, pe fondul vanzarilor sub asteptari ale lui S9

Samsung nu a rupt gura targului in acest an, odata cu prima mare lansare. Galaxy S9, chiar daca este un telefon foarte bun, cu o camera foto excelenta, nu este exact un pas inainte semnificativ pentru compania din Coreea de Sud, iar acest lucru se resimte puternic si in cifrele de vanzari.

Toader, despre intarzierea documentelor pentru extradarea lui Ghita: Au facut doua saptamani de la Curtea de Apel Ploiesti, si pe jos ar fi ajuns mai devreme

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat miercuri, referindu-se la informatiile din presa sarba referitoare la faptul ca instanta din Belgrad nu a primit documentele necesare extradarii si ca in acest caz cel mult ar trebui intrebata Curtea de Apel Ploiesti de ce a avut nevoie de doua saptamani pentru a trimite documentele in original, apreciind ca si pe jos ar fi ajuns mai devreme.

Au facut doua saptamani de la Curtea de Apel Ploiesti, si pe jos ar fi ajuns mai devreme

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi, referindu-se la informatiile din presa sarba referitoare la faptul ca instanta din Belgrad nu a primit documentele necesare extradarii si ca in acest caz cel mult ar trebui intrebata Curtea de Apel Ploiesti de ce a avut nevoie de doua saptamani pentru a trimite documentele in original, apreciind ca si pe jos ar fi ajuns mai devreme. in ceea ce priveste o eventuala intalnire cu Ghita, a precizat ca nu discuta un inculpat direct cu ministrul, oricare ar fi acesta.

Bugetarii si pensionarii si-ar putea primii banii mai devreme in luna aprilie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus marti seara ca salariile bugetarilor si pensiile ar putea fi primite mai devreme in luna aprilie, astfel incat aceste categorii sa aiba disponibilul banesc necesar Sarbatorilor Pascale.

Bugetarii si pensionarii si-ar putea primi banii mai devreme in luna aprilie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus marti seara ca salariile bugetarilor si pensiile ar putea fi primite mai devreme in luna aprilie, astfel incat aceste categorii sa aiba disponibilul banesc necesar Sarbatorilor Pascale.

PASTE 2018. Papa Francisc nu a negat niciodata existenta Iadului

Sfantul Scaun a declarat joi ca presupusul interviu dintre Papa Francisc si un jurnalist italian, in care se spune ca Papa ar fi negat existenta iadului, nu trebuie considerat o redare exacta a.

Turcan, despre campania USR Fara penali in functii publice: Statutul PNL este mai dur decat aceasta initiativa

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a afirmat vineri ca saluta initiativa Uniunii Salvati Romania Fara penali in functii publice prin care isi propun sa modifice Constitutia Romaniei, insa a precizat ca statul PNL este mai dur decat aceasta propunere.

Mihai Ghimpu: Rusia are o ambasada la Chisinau mai mare decat Republica Moldova

Liderul PL, Mihai Ghimpu, considera ca Guvernul a luat o decizie corecta miercuri, 28 martie, cand a decis expulzarea celor trei diplomati rusi ca gest de solidarizare cu Londra pe cazul Skripal. Acesta sustine ca Rusia are o ambasada mai mare decat Republica Moldova.

Vacante de Paste 2018. Destinatiile preferate ale romanilor

Pastele este prima vacanta de care romanii se pot bucura alaturi de familie si prieteni. Multi dintre turisti si-au facut deja planurile de calatorie. Romanii care vor petrece sarbatorile pascale in.

Vacante de Paste 2018. Cele mai avantajoase oferte de vacante pentru Paste

Pentru minivacanta de Paste 6-9 aprilie), operatorii din turism au pregatit oferte pentru toate buzunarele. Iordania O vacanta de Paste in aceasta tara costa 1. 025 de euro de persoana pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )