Libnet.ro
UNICEF

22:15

Pata lasata de Ilie Nastase e de neaparat. Un MARE sportiv, dezamagit de comportamentul fostului tenismen

B1 B1,
Pata lasata de Ilie Nastase e de neaparat. Un MARE sportiv, dezamagit de comportamentul fostului tenismen

Desi Ilie Nastase si-a cerut scuze in urma reactiei nepotrivite pe care a avut-o la meciul de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, atunci cand le-a adus cuvinte jignitoare adversarelor,. continuă pe B1

Mi-a recunoscut ca m-a inselat cu doua femei. Despre prima am aflat cu doua zile inainte de nunta. Este cantareata de opera, cunoscuta. Brigitte Sfat DA TOT DIN CASA!!! Vedeta il pune pe Ilie Nastase la zid

Relatia dintre Brigitte Sfat si Ilie Nastase este mai rece ca oricand. Zilele trecute au aparut imagini in care fostul sportiv isi brusca nevasta in aeroport. Aceasta si-a luat inima ic.

Razvan Boanchis sare din nou in apararea lui Ilie Nastase: Tatal Serenei Williams ne-ar fi trasmis ba, romanilor, mai duceti-va in falusul meu!

Unul dintre cei mai aprigi aparatori ai lui Ilie Nastase dupa iesirile acestuia dinainte si din timpul meciului de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie a fost jurnalistul sportiv Razvan Ioan.

Mihai Stoica matura pe jos cu cei care-l critica pe Ilie Nastase: Vreau sa imi exprim respectul si sustinerea fata de el, cand activistii de Facebook il ataca!

Nu toata lumea este impotriva lui Ilie Nastase. Legendarul tenismen, care va implini 71 de ani in iulie, este aparat si de directorul sportiv al echipei FCSB, Mihai Stoica.

Noi acuze la adresa lui Ilie Nastase: Mi-a zis ca sunt o mare c...a

Scandalul de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, in urma caruia Ilie Nastase a fost suspendat provizoriu de ITF, nu este singurul provocat de fostul numar 1 mondial. Omologul.

Noi acuze la adresa lui Ilie Nastase, venite din partea capitanului-nejucator al Belgiei: Mi-a zis ca sunt o mare curva

Scandalul de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, in urma caruia Ilie Nastase a fost suspendat provizoriu de ITF, nu este singurul provocat de fostul numar 1 mondial in calitatea sa de capitan-nejucator. Omologul sau de la echipa nationala a Belgiei, Dominique Monami, a povestit in presa britanica ca a fost si ea jignita de Nasty.

FOTO Cine e si cum arata antrenoarea care sustine ca a fost facuta curva de Ilie Nastase, dupa ce i-ar fi spus ca el nu se culca decat cu femei sub 35 de ani

Ilie Nastase face ce face si se afla in centrul atentiei, iar ultima saptamana l-a avut pe fostul mare tenismen roman in prim plan.

Ilie Nastase s-ar putea retrage definitiv din lumea tenisului

Ilie Nastase a declarat ca, in cazul in care va primi o suspendare drastica din partea ITF pentru comentariile facute la adresa copilului nenascut al Serenei Williams va renunta definitiv la sportul.

Ilie Nastase, despre interdictia de a mai participa la meciurile Romaniei: Daca nu am voie sa stau pe scaun, nu ma mai duc

Ilie Nastase 71 de ani), fost lider mondial, a declarat, conform BBC, ca, in cazul in care va primi o suspendare drastica din partea Federatiei Internationale de Tenis ITF), pentru comentariile facute la adresa copilului nenascut al Serenei Williams, va renunta definitiv la sportul alb.

Ilie Nastase, gest socant pe aeroport. Fostul tenismen a tras-o de par pe Brigitte (FOTO)

Ilie Nastase si Brigitte au plecat impreuna cu avionul in Franta. inainte sa se imbarce, cei doi sotiau avut un conflict in vazul tuturor celorlalti pasageri. Fostul.

Lewis Hamilton i-a luat apararea Serenei Wiliams in scandalul cu Ilie Nastase: Cred ca este formidabila. Ma inspira (FOTO)

Lewis Hamilton, triplu campion mondial de Formula 1, a avut si el o reactie in urma scandalului iscat de Ilie Nastase. Fostul tenismen a facut un comentariu rasist la adresa Serenei Williams, aflata pe locul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )