Libnet.ro
UNICEF

20:15

PATRIA BANK propune solutii flexibile pentru sprijinirea clientilor in contextul generat de COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PATRIA BANK propune solutii flexibile pentru sprijinirea clientilor in contextul generat de COVID-19

In contextul dificil prin care Romania si romanii trec zilele acestea, Patria Bank este solidara cu toti clientii si isi manifesta suportul si intentia de a le fi alaturi si a gasi impreuna cele mai bune solutii pentru a trece cu bine aceasta perioada, arata un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Patria Bank anunta 3 masuri pentru sprijinirea clientilor persoane fizice si antreprenorilor afectati de criza Coronavirus

Patria Bank, institutie de credit specializata in creditarea micilor antreprenori si a segmentului de agribusiness, anunta 3 masuri pentru sprijinul clientilor afectati de criza generata de pandemia de coronavirus. Masurile includ reesalonarea ratelor.

Ministrul Economiei: Lucram la masuri fiscale si economice pentru sprijinirea mediului de afaceri. Viata trebuie sa mearga mai departe!

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a vorbit cu Adrian Ursu despre masurile de sprijin pentru populatie. Virgil Popescu a spus ca s-au gasit solutii pentru productia de masti, combinezoane, dar si pentru productia de biocide. De alfel, ministrul Economiei a spus ca se vor gasi solutii si pentru cele mai afectate sectoare din cauza epidemiei de coronavirus.

Salvati Copiii Romania anunta deschiderea unui fond de urgenta pentru sprijinirea imediata a sistemului medical

Salvati Copiii Romania anunta deschiderea unui fond de urgenta pentru sprijinirea imediata a sistemului medical. Fondurile care se vor strange vor fi directionate pentru copii, maternitati si sectii de terapie intensiva nou-nascuti.

Setul de masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza COVID-19, adoptat in cel mai scurt timp. Virgil Popescu: Nu lasam pe nimeni in urma

Guvernul Orban va adopta, in cel mai scurt timp, un set de masuri pentru sprijinrea companiilor afectate de criza provocata de noul coronavirus, a anuntat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de.

Ministrul economiei, mesaj catre mediul de afaceri: in cel mai scurt timp se va organiza o sedinta de Guvern in care vom adopta masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza coronavirusului

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a transmis un mesaj de incredere si de responsabilitate in contextul decretarii starii de urgenta, anuntand faptul ca Executivul va pregati un set de masuri economice pentru a sprijini societatile economice afectate de criza generata de COVID-19. Ministrul Economiei i-a rugat pe toti cei care administreaza companii si societati comerciale sa fie rationali in luarea deciziilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )