Libnet.ro
UNICEF

23:00

Patricia Kaas, sambata la Bucuresti, luni la Timisoara

Hotnews Hotnews,
 Patricia Kaas, sambata la Bucuresti, luni la Timisoara

Patricia Kaas revine sambata, pe 24 iunie, la Bucuresti, la Sala Palatului, iar luni, pe 26 iunie, canta la Parcul Rozelor, la Timisoara. Reprezentantii artistei au trimis o lista de conditii stricte pe care trebuie sa le indeplineasca spatiul din spatele scenei. Pentru concertul de la Bucuresti, biletele VIP au fost deja epuizate. continuă pe Hotnews

Patricia Kaas: Un spectacol care seamana cu mine, cea de acum

Vreau sa va propun un spectacol care seamana cu mine, cea de acum, spune Patricia Kaas despre showul cu care revine in Romania peste o luna. La patru ani distanta de la ultimul sau concert la noi in tara, Patricia Kaas si-a programat doua intalniri cu fanii romani. Pe 24 iunie, ea canta la Sala Palatului din Bucuresti, si doua zile mai tarziu, pe 26 iunie, in Parcul Rozelor din Timisoara. Biletele VIP de la Sala Palatului sunt epuizate.

Conditiile stricte impuse de Patricia Kaas pentru concertele din Romania: ce nu accepta si ce este obligatoriu

Cantareata franceza Patricia Kaas, in varsta de 50 de ani, revine sambata in Romania, unde va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, urmand ca luni sa cante in Parcul Rozelor din Timisoara. Organizatorii au dezvaluit ce pretentii are artista, dar si care sunt regulile de care spectatorii trebuie sa tina cont. Cei care nu si-au cumparat inca bilete, mai pot face acest lucru, insa categoria VIP a fost epuizata.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )