Libnet.ro
UNICEF

16:00

Patricia Kaas, la Sinteza zilei: Oamenii vor vedea acelasi artist, dar am crescut, am evoluat

Antena3 Antena3,
Patricia Kaas, la Sinteza zilei: Oamenii vor vedea acelasi artist, dar am crescut, am evoluat

Patricia Kaas i-a acordat un interviu lui Mihai Gadea, duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. - trei lucruri la care se gandeste cand spune Romania: E foarte dificil. imi place sa cant aici. De. continuă pe Antena3

Patricia Kaas, la Sinteza zilei: N-as plati sa cant cu cineva, imi plac lucrurile simple

Patricia Kaas i-a acordat un interviu lui Mihai Gadea, duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. - trei lucruri la care se gandeste cand spune Romania: E foarte dificil. imi place sa cant aici. De.

Am asteptat 30 de ani sa am curajul de a spune lucrurile acestea. Incredibila poveste de viata a lui Nadine, la Sinteza Zilei

Un subiect extrem de sensibil si important este dezbatut in editia de joi seara a emisiunii Sinteza Zilei: acela al copiilor orfani. URMARTI iN DIRECT SINTEZA ZILEI Nadine, cunoscuta pentru talentul ei muzical.

Nadine, la Sinteza Zilei: Am vazut copii cu parinti care m-au facut pe mine sa fiu recunoscatoare ca am fost orfana

In timpul emotionantului interviu pe care l-a acordat emisiunii Sinteza Zilei, Nadine a vorbit si despre parintii care nu isi fac timp pentru copiii lor sau isi maltrateaza copiii. Am vazut copii cu.

Basescu: Daca oamenii vor respinge referendumul va fi esecul meu si mi-l asum

Presedintele Traian Basescu a afirmat duminica, intr-o emisiune televizata, ca in cazul in care romanii vor respinge la referendum ideea de Parlament unicameral el isi va asuma acest esec. Daca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )