Libnet.ro
UNICEF

15:45

Patricia Maria Tig a urcat pe locul 115 in ierarhia WTA, cea mai buna clasare din cariera. Halep se mentine pe 3

Adevărul Adevărul,
Patricia Maria Tig a urcat pe locul 115 in ierarhia WTA, cea mai buna clasare din cariera. Halep se mentine pe 3

Jucatoarea de tenis Patricia Maria Tig, finalista saptamana trecuta la Baku, a urcat 39 de pozitii in ierarhia WTA data publicitatii luni si se afla pe locul 115, cu 509 puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera, informeaza site-ul wtatennis. com. continuă pe Adevărul

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA. Patricia Maria Tig are cea mai buna clasare din cariera: Locul 115

Patricia Maria Tig a urcat 39 de pozitii in WTA si se afla acum pe locul 115. Pentru finalista de saptamana trecuta de la Baku, aceasta este cea mai buna clasare din cariera, informeaza Mediafax. Simona.

Patricia Maria Tig a fost invinsa in finala turneului de la Baku

Jucatoarea romana de tenis Patricia Maria Tig a fost invinsa, duminica, in finala turneului de la Baku din Azerbaidjan, scrie Agerpres. Patricia Tig a fost invinsa in finala de la Baku de rusoaica Margarita.

Patricia Maria Tig, calificata in semifinalele turneului de la Baku

Jucatoarea romana de tenis Patricia Maria Tig s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de la Baku, din Azerbaidjan. Potrivit Agerpres, Patricia Tig a invins-o in sferturi pe croata Donna Vekic, cu scorul.

Patricia Maria Tig, calificata in finala turneului de la Baku

Jucatoarea romana de tenis Patricia Maria Tig s-a calificat sambata in finala turneului de la Baku, din Azerbaidjan, scrie Agerpres. Tenismena in varsta de 21 de ani a invins-o in semifinale pe principala.

Ascensiunea Patriciei Tig continua! A invins-o pe Pavliucenkova si s-a calificat in finala turneului de la Baku. Cate locuri va urca galateanca in ierarhia WTA

Jucatoarea de tenis Patricia Maria Tig, locul 154 WTA, venita din calificari, a invins-o, sambata, scor 6-3, 6-2, pe principala favorita, Anastasia Pavliucenkova, locul 42 WTA, si a acces in premiera in finala unui turneu WTA, la Baku Cup, cu premii de 250. 000 de dolari.

Maria Tig a pierdut finala de la Baku

Jucatoarea Patricia Maria Tig, locul 154 WTA, venita din calificari, a pierdut, duminica, prima finala WTA a carierei sale, fiind invinsa la turneul de la Baku, cu scorul de 6-3, 5-7, 6-0, de sportiva rusa.

Patricia Tig, invinsa in finala turneului WTA de la Baku

Jucatoarea romana de tenis Patricia Maria Tig a fost invinsa de rusoaica Margarita Gasparian, cu 6-3, 5-7, 6-0, duminica, in finala turneului WTA de la Baku Azerbaidjan), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari.

O noua stea calca pe urmele Simonei Halep. Salt urias in clasamentul WTA

Tenisul feminin din Romania nu duce lipsa de talente iar acest lucru a devenit vizibil mai ales dupa ascensiunea uimitoare a Simonei Halep din 2013. Romania ar putea avea o noua jucatoare in prima suta mondiala, un nume promitator fiind Patricia Maria Tig.

Super Tig s-a oprit in finala: cati bani va lua si pe loc va ajunge in ierarhia WTA, dupa parcursul formidabil de la Baku

Jucatoarea de 21 de ani a venit din calificari si a maturat cu adversarele care i-au iesit in cale in drum spre prima ei finala din circuitul WTA. Aici, a fost invinsa dupa o partida dramatica.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )