Libnet.ro
UNICEF

20:00

Patronii firmei care au livrat artificiile la clubul Colectiv, Daniela si Cristian Nita, au fost RETINUTI

România Liberă România Liberă,
Patronii firmei care au livrat artificiile la clubul Colectiv, Daniela si Cristian Nita, au fost RETINUTI

Daniela Nita si Cristian Nita, administratorii firmei Golden Ideas Fireworks Artists, care a furnizat artificiile din clubul Colectiv, au fost retinuti de procurori. continuă pe România Liberă

Patronii firmei care au livrat artificiile la clubul Colectiv, Daniela si Constantin Nita, au fost RETINUTI de procurorii Parchetului ICCJ

Daniela Nita si Cristian Nita, administratorii firmei Golden Ideas Fireworks Artists, care a furnizat artificiile din clubul Colectiv, au fost retinuti de procurori.

Patronul firmei care a livrat artificiile la clubul Colectiv, Constantin Nita, a fost RETINUT de procurorii Parchetului ICCJ

Parchetul General a finalizat cercetarile in dosarul incendiului din Colectiv si efectueaza, vineri, sapte perchezitii in Bucuresti si in judetul Giurgiu. Printre ele, se numara firma Golden Ideas Fireworks Artists, care a livrat artificiile care au provocat incendiul din Clubul Colectiv, precum si locuintele patronilor societatii.

UPDATE. Patronul firmei care a livrat artificiile la clubul Colectiv, audiat la PICCJ

Parchetul General a finalizat cercetarile in dosarul incendiului din Colectiv si efectueaza, vineri, sapte perchezitii in Bucuresti si in judetul Giurgiu. Printre ele, se numara firma Golden Ideas Fireworks Artists, care a livrat artificiile care au provocat incendiul din Clubul Colectiv, precum si locuintele patronilor societatii.

Perchezitii la firma care a livrat artificiile de la clubul Colectiv

Procurorii au descins vineri la sediul firmei Golden Ideas Fireworks Artists, administrata de Daniela Ioana Nita, pentru a face perchezitii. Aceasta firma a livrat artificiile care au declansat incendiul de la clubul Colectiv.

Tragedia din clubul Colectiv: Patroana Golden Ideas, firma care a livrat artificiile, a avut dosar penal in 2009 pentru focuri de artificii ilegale

Daniela Ioana Nita, patroana firmei Golden Ideas Fireworks Artists, va fi audiata de procurorii Parchetului instantei supreme in dosarul incendiului din Club Colectiv. EurActiv. ro informeaza ca a gasit documente care arata ca nu e prima problema pe care aceasta o are cu procurorii.

Surse: Un ARTIFICIER a fost in Clubul Colectiv in seara incendiului

Artificiile folosite in Clubul Colectiv au fost puse de un artificier angajat al firmei care a vandut materialele pirotehnice pentru spectacolul de vineri seara.

Legile care il fac responsabil pe primarul Piedone de tragedia de la Clubul Colectiv

Incendiul de la Clubul Colectiv, care a ucis 32 de tineri, ar fi putut fi prevenit daca Primaria Sectorului 4 si-ar fi exercitat atributiile prevazute de lege. Patronii clubului sunt acuzati oficial de omor din culpa si vatamare din culpa. Costin.

Documente legate de firma care detine clubul Colectiv, ridicate de la Primaria Sectorului 4

Procurorii Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ) si politistii ridica de la Primaria Sectorului 4 mai multe avize si acte legate de firma care detine Clubul Colectiv. Parchetul face cercetari pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, in cazul incendiului izbucnit vineri in club, in urma caruia 32 de persoane au murit si alte aproximativ 200 au fost ranite.

Tragedia din Clubul Colectiv Expert american in pirotehnie: In SUA, si barmanii care pun artificii pe torturi si sticle de sampanie sunt instruiti

Pyro Pete Cappadocia, unul dintre cei mai cunoscuti experti americani in efecte pirotehnice pentru concerte si spectacole, a vorbit despre tragedia din clubul Colectiv, unde si-au pierdut viata 31 de persoane. Acesta a remarcat similitudinile cu incendiul produs in 2003 in clubul clubul american The Station, care a ucis 100 de persoane. Pyro Pete a declarat, intr-un interviu acordat Pollstar. com, ca in SUA pana si chelnerii care pun artificii pe torturi sau sticle de sampanie sunt instruiti de specialist.

Festivalul de Arta Contemporana Metropolis este dedicat VICTIMELOR din clubul Colectiv

Festivalul de Arta Contemporana Metropolis, care se defasoara in Parcul Herastrau din Bucuresti, este dedicat memoriei victimelor din clubul Colectiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )