Libnet.ro
UNICEF

11:15

Patronul strain inchide una dintre cele mai renumite uzine din Romania

România Liberă România Liberă,
Patronul strain inchide una dintre cele mai renumite uzine din Romania

Una dintre cele mai renumite intreprinderi din Romania, Electroputere Craiova, cu o vechime de 70 de. continuă pe România Liberă

China, una dintre cele mai poluate tari, creste productia de energie electrica pe baza de carbune cat intreaga Uniune Europeana (FOTO)

Desi se confrunta cu probleme foarte mari de poluare in mai multe dintre orasele sale de pe coasta, China a demarat planuri pentru cresterea productieide electrictate pe baza de consum pana la nivelul.

HOROSCOP indian al saptamanii in curs. Taurii au parte de una dintre cele mai bune perioade, Sagetatorii sunt ocupati

Iata horoscopul indian al acestei saptamani ce se incheie pe 23 noiembrie 2019 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe.

FOTO Una dintre cele mai bogate comune din Romania anunta deschiderea unui magazin Ikea pe teritoriul ei

Deschiderea unui nou magazin Ikea in Romania este data ca sigura de primaria uneia din cele mai bogate comune din tara. Anuntul a fost facut pe Facebook.

Tancuri si blindate vor traversa Calea Eroilor, din Buzau, la una dintre cele mai ample parade militare de Ziua Nationala

Sute de militari, zeci de vehicule si aeronave ale armatei vor participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei, la Buzau. Pe 1 Decembrie, defilarea va avea loc pe Calea Eroilor, iar organizatorii au pregatit buzoienilor care vor participa la sarbatoare mai multe surprize.

Sydney, unul dintre cele mai poluate orase din lume

Potrivit clasamentului Air Visual, Sydney a fost inclus pe lista celor mai poluate zece orase din lu.

Viata la bordul oraselor plutitoare ale Marinei Regale a Marii Britanii: cum arata cele doua nave uriase

Navele britanice HMS Queen Elizabeth si HMS Prince of Wales se afla in teste de pregatire si vor forma una dintre cele mai puternice flote din lume. Iata care sunt informatiile surprinse de cei de la National Geographic legate de construirea navei HMS Queen Elizabeth si unele dintre obiceiurile marinarilor aflati la bordul acesteia.

Reduceri eMAG: Masini de spalat rufe cu uscator. Cele mai bune alegeri

Cei interesati de masini de spalat rufe cu uscator trebuie sa studieze oferta eMAG de zilele acestea. Iata cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG:.

Cele mai utile trucuri din Excel, ca sa lucrezi mai eficient

Cand vine vorba de tabele, Microsoft Excel este unul dintre cele mai folosite programe pentru asa ceva, insa munca poate deveni foarte obositoare. Daca ai lucrat in acest program, cu.

INFOGRAFIC Targul de Turism 2019: care au fost cele mai scumpe vacante vandute

La finalul Targului de Turism 2019, reprezentantii unora dintre cele mai mari retele de agentii din Romania, Dertour si Karpaten Tourism, dezvaluie cati bani au scos din buzunar romanii pentru vacante, dar si care au fost destinatiile preferate.

Forbes: Apreciati Marea Mediterana pasnica dominata de NATO, cat mai puteti

Dupa ce s-a bucurat de o generatie de relativa pace, Marea Mediterana se indreapta in liniste catre o criza maritima majora. Cumva, pasnica Mediterana a devenit una dintre cele mai militarizate ape din lume. Doar o NATO obosita, sclerotica - si posibil o Uniune Europeana somnolenta - ramane sa tina impreuna cele cinci mari flote navale cu baza in Mediterana, scrie Forbes, citat de Rador. General american: Cred ca regiunea Marii Negre va fi cel mai probabil viitorul teatru de conflict .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )