Libnet.ro
UNICEF

12:30

Patru cazuri de coronavirus intr-o singura zi, in Romania. Director Victor Babes: E o epidemie

Antena3 Antena3,
Patru cazuri de coronavirus intr-o singura zi, in Romania. Director Victor Babes: E o epidemie

Confirmarea celor patru cazuri de coronavirus de azi, din Romania, nu este ceva de speriat, pentru ca se stie ca este o epidemie in lume si este bine ca persoanele bolnave si cele suspecte sunt in carantina medicala, a spus sambata, la Antena 3, dr. Simin Aysel Florescu, director medical la Institutul Victor Babes. continuă pe Antena3

Cate cazuri de coronavirus sunt in Romania. Situatia in timp real. Bilantul in acest moment: 1.773.845

Pe 26 februarie 2020, Romania se confrunta cu primul caz de COVID-19. De atunci insa, coronavirusul continua sa faca victime. Numarul imbolnavirilor a depasit un milion de cazuri. Iata cate cazuri de infectari cu SARS-COV-2 sunt in tara noastra, conform datelor puse la dispozitie de Grupul de Comunicare Strategica. Asa arata situatia in timp real.

Alte doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul ajunge la 11

Alte doua cazuri de coronavirus COVID-19) au fost confirmate in Romania, astfel ca numarul persoanelor infectate a ajuns la 11. Este vorba despre doua adolescente de 15 si 16 ani din Timisoara si din Hunedoara.

inca doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania: doua fete de 15 si 16 ani

Au fost confirmate alte doua cazuri de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus COVID-19), numarul cazurilor ajungand astfel la 11. Un caz priveste o tanara de 15 ani din Timisoara, care studiaza in aceeasi unitate de invatamant cu ceilalti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )