Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru romani din Marea Britanie, condamnati pentru fraude bancare de 160.000 de lire

Adevărul Adevărul,
Patru romani din Marea Britanie, condamnati pentru fraude bancare de 160.000 de lire

Patru persoane de nationalitate romana au fost condamnate la inchisoare, joi, de catre un tribunal din Londra, pentru fraude bancare in valoare de 160. 000 de lire sterline, care au afectat mii de clienti ai bancilor din Marea Britanie, precum si din alte tari, informeaza Daily Mirror. continuă pe Adevărul

Patru imigranti romani din Marea Britanie risca inchisoarea pentru furturi din bancomate

Patru imigranti romani din Marea Britanie risca sa ajunga dupa gratii dupa ce au furat bani din conturile a peste 60. 000 de oameni, scrie standard. co. uk. Cei patru s-au folosit de camere video pe care le-au.

Huffington Post: Romanii, imigrantii cei mai insultati din Marea Britanie

Romanii sunt cei mai insultati imigranti din Marea Britanie. Un raport publicat de Huffington Post arata ca ziarele britanice i-au incadrat pe romani mai ales la categoriile tigani, vagabonzi si hoti. Spre.

Doua surori din Marea Britanie au supravietuit 18 ore in Oceanul Indian, in urma unui naufragiu

Doua surori din Marea Britanie au supravietuit 18 ore in Oceanul Indian, dupa ce vasul pe care se aflau a naufragiat, relateaza Daily Mail. Katherine 21 de ani) si Alice Ostojic 19 ani) si-au petrecut 10 ore.

Iarna in Marea Britanie: Un vant artic va scadea temperaturile pana la limita inghetului, in luna august

Un vant arctic se va abate peste mari portiuni din Marea Britanie, ceea ce va face ca temperaturile sa scada pana la limita inghetului, aceasta fiind cea mai friguroasa luna august din ultimul secol, relateaza.

Patru romani au fost condamnati in Marea Britanie pentru fraude bancare

Patru romani au fost condamnati, joi, la Londra, la pedepse cuprinse intre un an si sapte luni si cinci ani si trei luni inchisoare pentru fraude bancare care au afectat peste 60. 000 de clienti din Marea.

Patru romani au fost condamnati in Marea Britanie pentru fraude bancare

20 - Cei patru romani au fost condamnati, joi, de un tribunal din Londra, la pedepse cuprinse intre un an si sapte luni si cinci ani si trei luni inchisoare pentru fraude bancare care au afectat peste.

Jason Statham considerat cel mai barbat dintre barbati!

Intr-un sondaj realizat de revista Mens Fitness, Jason Statham a fost votat drept cel mai barbat dintre barbatii din Marea Britanie. La polul opus se afla Printul William si Simon Cowell, care au obtinut doar 1% din voturile exprimate in sondajul de opinie.

Marea Britanie: Patru romani, condamnati pentru ca au clonat carduri bancare

Romanii au obtinut codurile PIN ale cardurilor dupa ce au instalat camere video la bancomate si dispozitive speciale pentru in ATM-uri.

Un american si-a inscenat moartea pentru a scapa de propria nunta: Si-a cerut scuze printr-un sms

Un american si-a inscenat propria moarte deoarece nu mai voia sa se insoare, cerandu-si apoi scuze printr-un sms, scrie Huffington Post. Alex Lancaster, din Marea Britanie, ar fi trebuit sa se insoare cu cel.

Anomalii magnetice extreme intr-un veritabil triunghi al Bermudelor din Marea Neagra

O serie de fenomene inexplicabile, parca inspirate de Triunghiul Bermudelor, au loc in Marea Neagra, la granita de vest a Romaniei, si care par sa se apropie de tarm, de Sulina. Exista numeroase povesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )