Libnet.ro
UNICEF

17:15

Patru romani raniti in atentatele teroriste de la Bruxelles

Antena3 Antena3,
Patru romani raniti in atentatele teroriste de la Bruxelles

Inca un roman se afla printre victimele atentatelor teroriste de marti de la Bruxelles, astfel ca numarul ranitilor ajunge la patru, a transmis Sabina Iosub, marti seara, de la Bruxelles. Mai. continuă pe Antena3

Patru romani raniti in atacurile teroriste de la Bruxelles

Inca un roman se afla printre victimele atentatelor teroriste de marti de la Bruxelles, astfel ca numarul ranitilor ajunge la patru, a transmis Sabina Iosub, marti seara, de la Bruxelles. Mai.

Patru romani, printre care un minor, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Patru romani, printre care un copil, au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles.

Trei romani, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Doi romani au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles. Unul dintre ei este Claudiu Rusu, care a declarat la Digi24 ca a fost ranit in zona capului in explozia de la aeroport, primind ingrijiri medicale la fata locului.

UPDATE: Patru romani raniti la Colectiv, externati pentru a face loc victomelor din Bruxelles

Patru pacienti raniti in incendiul din clubul Colectiv care erau internati in Spitalul Militar din Bruxelles vor fi externati in urma atentatelor din capitala Belgiei si urmeaza sa fie tratati ambulatoriu, a declarat marti, pentru News. ro , secretarul.

10 desene ca raspuns la atentatele din Bruxelles

Site-ul toptito a realizat o colectie a celor mai bune zece desene dupa atentatele teroriste care au insangerat marti Bruxellesul.

Explozii la Bruxelles. Romani raniti la Colectiv, externati pentru a face loc ranitilor din atentate

Patru din tinerii raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati la Spitalul Militar Regina Astrid, sunt externati marti, pentru a face loc ranitilor din atentatele din capitala belgiana,.

UPDATE Statul Islamic a revendicat atentatele teroriste de la Bruxelles

Organizatia jihadista Statul Islamic a revendicat atentatele teroriste de marti de la aeroportul din Bruxelles si o statie de metrou, anunta The Telegraph, citand o agentie de presa apropiata de ISIS.

Ce spun eurodeputatii romani despre atentatele de la Bruxelles

Europarlamentarii romani Cristian Preda, Norica Nicolai si Siegfried Muresan au povestit, pentru News. ro, ca atmosfera din Parlamentul European este incordata.

Atentatele din Bruxelles, un soc pentru expertii de securitate

Procuratura din Bruxelles a anuntat ca verifica daca exista vreo legatura intre atentatele care au lovit marti dimineata metropola belgiana si cele comise anul trecut in paris, soldate cu 130 de morti, transmite Reuters, citata de news. ro.

Ucraina sustine ca Rusia ar fi implicata in atentatele din Bruxelles. Vezi reactia Moscovei

Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, a condamnat in termeni foarte duri declaratia sefului Serviciului de Securitate al Ucrainei SBU), Vasili Gritak, care a afirmat ca in atentatele de marti de la Bruxelles s-ar putea descoperi o urma ruseasca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )