Libnet.ro
UNICEF

08:45

Patru romani raniti in atacurile teroriste de la Bruxelles

Antena3 Antena3,
Patru romani raniti in atacurile teroriste de la Bruxelles

Inca un roman se afla printre victimele atentatelor teroriste de marti de la Bruxelles, astfel ca numarul ranitilor ajunge la patru, a transmis Sabina Iosub, marti seara, de la Bruxelles. Mai. continuă pe Antena3

Patru romani raniti in atentatele teroriste de la Bruxelles

Inca un roman se afla printre victimele atentatelor teroriste de marti de la Bruxelles, astfel ca numarul ranitilor ajunge la patru, a transmis Sabina Iosub, marti seara, de la Bruxelles. Mai.

Trei romani, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Doi romani au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles. Unul dintre ei este Claudiu Rusu, care a declarat la Digi24 ca a fost ranit in zona capului in explozia de la aeroport, primind ingrijiri medicale la fata locului.

Patru romani, printre care un minor, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Patru romani, printre care un copil, au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles.

Atacurile teroriste din Bruxelles sfasie constructia deja subreda a ceea ce mai poate fi numita Uniunea Europeana

Atacurile teroriste din 22 martie de la Bruxelles au venit intr-un moment in care Uniunea Europeana inca nu isi revenise prea bine dupa atacurile din noiembrie 2015 de la Paris unde au murit 130 de oameni si se zbate din greu sa rezolve criza.

UPDATE: Patru romani raniti la Colectiv, externati pentru a face loc victomelor din Bruxelles

Patru pacienti raniti in incendiul din clubul Colectiv care erau internati in Spitalul Militar din Bruxelles vor fi externati in urma atentatelor din capitala Belgiei si urmeaza sa fie tratati ambulatoriu, a declarat marti, pentru News. ro , secretarul.

Europa, blocata de atacurile teroriste din Bruxelles: cum este afectat europeanul de rand de catre amenintarea islamista

Capitala Belgiei, Bruxelles, a fost zguduita serios de o serie de atentate teroriste, la aeroportul Zaventem si la statia de metrou Maelbeek, desfasurate sub umbrela Statului Islamic. Si-au pierdut viata 31 de persoane, iar alte 198 au fost ranite.

Audi a oprit productia la fabrica din Bruxelles: ce decizie a luat gigantul auto german, dupa atacurile teroriste

Audi, divizie a grupului Volkswagen, a oprit marti productia la fabrica detinuta la Bruxelles si a spus angajatilor sa stea acasa, dupa atentatele care au avut loc la aeroport si metrou, relateaza Automotive News, citat de agentia News. ro .

Explozii la Bruxelles. Romani raniti la Colectiv, externati pentru a face loc ranitilor din atentate

Patru din tinerii raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati la Spitalul Militar Regina Astrid, sunt externati marti, pentru a face loc ranitilor din atentatele din capitala belgiana,.

Atentate teroriste la Bruxelles. Esecul autoritatilor belgiene: Un exemplu perfect de haos organizat

Atacurile teroriste care au ucis cel putin 31 de persoane marti dimineata, la Bruxelles, ar fi putut fi evitate, spun tot mai multi oficiali belgieni. Deja, serviciile de securitate au confirmat faptul ca aveau informatii cu privire la un atac iminent, dupa arestarea unei importante figuri jihadiste.

Sunt atacurile din Bruxelles o razbunare pentru arestarea lui Salah Abdeslam? - analiza The Guardian

Atac facut din razbunare? Dovezi despre o noua celula terorista si privind servicii de securitate incompetente? Un semn ca reteaua lui Salah Abdselam, organizatorul logistic al atacurilor din Paris de anul trecut, ce a fost arestat vineri, inca functioneaza? Sau - tinand cont ca avem inca prea putine date despre atacurile de marti dimineata - nici o ipoteza din cele de mai sus? se intreaba jurnalistul Jason Burke de la The Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )