Libnet.ro
UNICEF

13:45

Al patrulea pasager al navei Diamond Princess a murit din cauza coronavirusului

Antena3 Antena3,
Al patrulea pasager al navei Diamond Princess a murit din cauza coronavirusului

Un alt pasager de pe nava Dimond Princess, in varsta de 80 de ani, a murit din cauza coronavirusului. Este al patrulea pasager decedat de pe nava din Japonia. continuă pe Antena3

MAE multumeste partenerilor italieni si germani si autoritatilor nipone pentru foarte buna cooperare in privinta repatrierii romanilor de pe Diamond Princess

Ministerul roman al Afacerilor Externe multumeste partenerilor italieni si germani pentru ajutorul acordat in repatierea cetaatenilor romani de pe nava de croaziera Diamond Princess, aflata in carantina.

Japoneza de pe Diamond Princess depistata cu coronavirus, desi testul initial a fost negativ

O femeie din Japonia care s-a aflat pe vasul de croaziera Diamond Princess a aflat, la intoarcerea acasa, ca este infectata cu coronavirus, desi un test initial a iesit negativ, potrivit guvernului local.

CORONAVIRUS. Ministrul japonez al Sanatatii admite ca zeci de pasageri de pe Diamond Princess au fost debarcati fara a fi testati

Ministrul japonez al Sanatatii, Katsunobo Kato, a recunoscut ca 23 de pasageri de pe nava de croaziera Diamond Princess au fost debarcati fara a fi testati in privinta infectiei cu coronavirus, informeaza.

Infectia cu coronavirus. in ce conditii au fost adusi in tara romanii de pe nava Diamond Princess si unde vor sta in carantina FOTO VIDEO

Adusi in tara de o aeronava Alenia C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane comandata de locotenent-comandorul Romeo Garz, cei sase romani de pe nava Diamond Princess care au cerut sa fie repatriati au ajuns intr-un centru special amenajat pentru astfel de cazuri a carui adresa este tinuta secreta de autoritati.

Sase romani de pe Diamond Princess, repatriati

Sase cetateni romani, de pe vasul Diamond Princess, au fost repatriati, cu o aeronava speciala a M.

a158;ase romacentni de pe vasul Diamond Princess au fost repatriaapoundi cu o aeronava MApN

A158;ase cetaapoundeni romacentni de pe vasul Diamond Princess au fost repatriaapoundi, astazi dimineaapounda, cu o aeronava speciala a Ministerului Apararii Naapoundionale, care a aterizat la baza aeriana 90 din Bucurea159;ti.

Romanii de pe nava Diamond Princess care au cerut sa fie repatriati, adusi in tara. Ei vor ramane in carantina 14 zile

Cei sase romani de pe nava Diamond Princess care au cerut sa fie repatriati au fost adusi in tara, sambata dimineata, cu o aeronava militara care a aterizat la Baza Aeriana 90. Ei vor ramane in carantina 14 zile, testele facute inainte de imbarcarea in avion la Tokyo fiind negative pentru infectia cu coronavirus.

FOTO Sase romani de pe vasul de croaziera Diamond Princess au ajuns in tara. Ce se intampla acum cu ei

Sase romani de pe vasul de croaziera Diamond Princess, pe care au fost depistati peste 600 de pasageri infectati cu noul coronavirus, au ajuns, sambata dimineata, in Bucuresti cu o aeronava speciala trimisa de Ministerul Apararii la Berlin, transmite Mediafax.

Financial report Italia pune in carantina orasele din nord din cauza coronavirusului. Brokerii francezi acuza bancile de practici incorecte. Intrarea in antecamera euro a Bulgariei s-a prelungit

Financial Times: Italia pune in carantina orasele din nord din cauza coronavirusului. Oficialii au declarat duminica ca un al treilea italian a murit din cauza virusului iar numarul celor infectati a urcat la 152 * Criza virusului si decuplarea comertului global editorial) * Les Echos: Brokerii acuza bancile de practici incorecte. Ei au transmis un raport ministrului Economiei referitor la cresterea comisioanelor percepute de banci si alte sicane * Kapital: Termenul pentru ERM II s-a prelungit pana la jumatatea anului * Stiri pe scurt.

Italia: A fost inregistrat al treilea deces din cauza coronavirusului. Peste 150 de cazuri de imbolnavire

Autoritatile din Italia au anuntat, duminica, inca un deces provocat de infectia cu coronavirus. Astfel, in total, trei persoane au murit in Italia din cauza COVID-19. Ultima victima este o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )