Libnet.ro
UNICEF

11:00

Paul Stanescu, dezvaluri despre strategia PSD pentru consultarile de la Cotroceni: Nu ajungem la anticipate

Antena3 Antena3,
Paul Stanescu, dezvaluri despre strategia PSD pentru consultarile de la Cotroceni: Nu ajungem la anticipate

Secretarul general interimar al PSD, senatorul Paul Stanescu, sustine ca PSD a adunat in jurul sau o majoritate solida si ca este foarte probabil sa nu se ajunga la anticipate. continuă pe Antena3

PSD a convocat CEx, dupa desemnarea lui Orban in functia de premier. Ce spune Firea despre strategia PSD

Pesedintele PSD Bucuresti, primarul general Gabriela Firea, a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat.

Paul Stanescu: PSD va decide pas cu pas strategia pe care o va urma, dupa consultarile de la Cotroceni Sunt sanse sa ajungem la anticipate, sunt sanse sa nu ajungem la anticipate

PSD va decide pas cu pas strategia pe care o va urma, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis pe tema desemnarii unui nou premier, a declarat secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu.

Cu cine merge PSD la consultarile cu Klaus Iohannis de la Cotroceni

Primarul general Gabriela Firea, Paul Stanescu - secretar general interimar al PSD, Claudia Manda si Titus Corlatean sunt cei delegati de PSD pentru a merge la consultarile de la Cotroceni, joi, cu presedintele Klaus Iohannis, in vederea desemnarii unui nou premier sustinut de o noua majoritate parlamentara.

Propunere surprinzatoare facuta de PSD pentru postul de premier. Ce a anuntat Marcel Ciolacu

In aceasta miercuri se voteaza motiunea de cenzura, pe care PSD, alaturi de UDMR, a initiat-o in scopul inlaturarii actualului Guvern Orban. Ziua de o deosebita importanta aduce reactii neasteptate din partea oamenilor politici de la noi. Marcel Ciolacu a facut o propunere surprinzatoare pentru postul de premier, dupa ce acest loc va ramane, in .

Kelemen Hunor: Nu vom constitui o majoritate in jurul candidatului PSD pentru functia de premier

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, i-a spus presedintelui Iohannis, in timpul consultarilor de la Cotroceni, ca nu va sustine crearea unei majoritati in jurul candidatului PSD pentru functia de premier.

Ludovic Orban neaga zvonurile privind o intelegere cu PSD pentru alegeri anticipate in 21 iunie: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a calificat luni drept minciuni gogonate informatiile pe surse potrivit carora ar fi ajuns la o intelegere cu Marcel Ciolacu pentru alegeri anticipate in data de 21 iunie, concomitent cu alegerile locale.

NATO sustine suveranitatea si integritatea Republicii Moldova. Mircea Geoana, discutii la Bruxelles despre asistenta Aliantei pentru Chisinau

Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, a reconfirmat sprijinul Aliantei pentru parteneriatul cu Republica Moldova, fiind subliniata sustinerea organizatiei pentru suveranitatea si integritatea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )