Libnet.ro
UNICEF

01:05

PDL ii cere lui Victor Ponta sa renunte la atitudinea de revansa politica dominata de angoase personale

Adevărul Adevărul,
PDL ii cere lui Victor Ponta sa renunte la atitudinea de revansa politica dominata de angoase personale

PDL ii cere lui Victor Ponta sa inceteze definitiv sa mai dea comenzi politice justitiei cu scopul personal de a-si regla conturile politice cu lideri ai PDL, mentionand ca anuntul acestuia privind faptul ca DNA l-ar cerceta pe Lucian Duta a fost devoalat de DNA. continuă pe Adevărul

Senatorul liberal Ioan Ghise cere DEMISIA premierului Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta trebuie sa-si dea demisia pentru ca a tradat electoratul USL atunci cand a semnat acordul de coabitare cu presedintele Traian Basescu, considera senatorul liberal Ioan Ghise. Premierul trebuie sa isi dea demisia. Domnule, le-a spus premierul cetatenilor carora le ceream votul ca daca il aleg peste 3 zile se duce sa semneze acordul de coabitare cu Basescu? N-a spus. Daca spunea, il mai alegeau? Poate nici macar deputat. Cand faci o constructie pe cativa ani, tu coabitezi .

VIDEO Liberalul Ghise cere demisia premierului. Ponta: Ghise nu a avut mandatul PNL, m-as certa degeaba cu Antonescu

Senatorul PNL Ioan Ghise a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia din functie ca urmare a incheierii acordului de coabitare cu presedintele Traian Basescu. PNL, s-a delimitat de declaratiile senatorului aratand ca liberalii sustin fara nicio rezerva proiectul USL, transmite Mediafax. La randul sau, premierul Victor Ponta a aratat ca s-ar certa degeaba cu Crin Antonescu pe aceasta chestiune pentru ca Ghise este un personaj independent astfel incat nu a avut mandat din partea conducerii PNL.

Liberalul Ghise cere demisia premierului Ponta. Voicu: PNL se delimiteaza de aceste afirmatii

Senatorul PNL Ioan Ghise a spus ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia din functie, din cauza faptului ca a incheiat un acord de coabitare cu presedintele Traian Basescu. Premierul.

Premierul Victor Ponta l-a numit pe Cristian Busoi la sefia CNAS

Premierul Victor Ponta l-a numit pe Cristian Busoi la sefia Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS). Victor Ponta l-a propus pe europarlamentarul PNL Cristian Busoi pentru postul de presedinte, dupa.

Premierul Victor Ponta a semnat decizia de numire a lui Cristian Busoi la conducerea CNAS

Premierul Victor Ponta l-a numit pe Cristian Busoi la sefia Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS). Victor Ponta l-a propus pe europarlamentarul PNL Cristian Busoi pentru postul de presedinte, dupa.

Victor Ponta, la inaugurarea noului pod de peste Dunare. A durat foarte mult pentru a fi construit

Primul ministru Victor Ponta a salutat inaugurarea noului pod peste Dunare, de la Calafat-Vidin, dar a mentionat ca finalizarea proiectului a durat foarte mult. Ponta a precizat ca ambele parti trebuie sa invete.

Victor Ponta a semnat decizia de numire a lui Cristian Busoi la conducerea CNAS

Premierul Victor Ponta a semnat decizia de numire a europarlamentarului PNL Cristian Busoi la conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), potrivit Mediafax. Ponta anuntase inca de joi seara ca .

Managerii de companii sau institutii vor avea indemnizatiile compensatorii impozitate cu 85%. Victor Ponta: Impozitul de 85% se aplica doar celor care au luat plati compensatorii de la cele trei institutii care au fuzionat in Autoritatea de Supraveghere

O ordonanta de urgenta publicata in Monitorul Oficial prevede impozitarea cu 85% a veniturilor compensatorii incasate la finalul mandatului de catre angajatii cu functii de conducere sau membrii consiliilor de administratie si de conducere. Ordonanta de urgenta, aparuta in Monitorul Oficial nr. 331 din 6 iunie 2013, nu face nici o diferentiere intre companii de stat, companii private sau institutii bugetare. Premierul Victor Ponta a declarat marti, in Germania, ca acest impozit de 85% nu se aplica decit fostilor manageri de la cele trei institutii care au fuzionat in Autoritatea de Supraveghere Financiara. Nu se aplica decit la ASF, nu se aplica la Oltchim, de exemplu. La ASF a fost un jaf. Se aplica la cei care lucreaza in cele trei institutii care au fuzionat, a spus Ponta.

Victor Ponta, a doua zi a vizitei in Germania. Pe agenda, intalniri la Daimler

Premierul Victor Ponta continua marti vizita de doua zile in Germania, el urmand sa se deplaseze de la Berlin la Stuttgart, unde va vizita concernul german Daimler, transmite Agerpres. La sediul companiei, premierul Ponta se va intalni cu Andreas Renschler, membru al board-ului concernului. De asemenea, premierul va vizita fabrica si se va intalni cu muncitorii romani de la Cugir, aflati la cursuri de perfectionare.

intalnirea lui Victor Ponta cu Angela Merkel se putea incheia prost, din cauza unei erori de traducere

Intalnirea dintre Angela Merkel si premierul Victor Ponta se putea incheia foarte prost din cauza unei erori de traducere. Ponta a tinut sa o asigure pe Merkel ca in Romania, coalitia de guvernare si-a asumat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )