Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Ponta, la inaugurarea noului pod de peste Dunare. A durat foarte mult pentru a fi construit

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, la inaugurarea noului pod de peste Dunare. A durat foarte mult pentru a fi construit

Primul ministru Victor Ponta a salutat inaugurarea noului pod peste Dunare, de la Calafat-Vidin, dar a mentionat ca finalizarea proiectului a durat foarte mult. Ponta a precizat ca ambele parti trebuie sa invete. continuă pe Antena3

Ponta: A durat foarte mult pentru a fi construit

Primul ministru Victor Ponta a salutat inaugurarea noului pod peste Dunare, de la Calafat-Vidin, dar a mentionat ca finalizarea proiectului a durat foarte mult, transmite Antena3. ro.

Un pod peste Dunare aprobat in mandatul de premier al lui Isarescu va fi inaugurat vineri

Premierul Victor Ponta l-a invitat pe guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, sa participe la inaugurarea noului pod peste Dunare, de la Calafat-Vidin, programata pentru vineri, iar acesta ar fi acceptat, afirma surse guvernamentale.

Pauza de ras cu TimesNewRoman.ro: Elevii din Calafat, incantati de noul pod peste Dunare: Am auzit ca nu mai trebuie sa luam Bacul!

Elevii din Calafat, incantati de noul pod peste Dunare: Am auzit ca nu mai trebuie sa luam Bacul!Studiu! Bautorii de bere cu lamaie, predispusi sa probeze lenjeria intima a partenereiIon Iliescu a aprins o lumanare la Universitate, in memoria minerilor raniti la MineriadaE oficial: Statiunile de pe Litoral vor primi nume bulgaresti! Poate reusim sa pacalim pe cinevaDupa palmieri, primarul Timisoarei are inca o idee: Delfini in Bega! Poate si un recif de corali.

Bulgaria si Romania vor sa construiasca un al treilea pod peste Dunare

Bulgaria si Romania vor sa construiasca un al treilea pod peste Dunare, intre Silistra si Calarasi, au anuntat joi presedintii roman, Traian Basescu, si bulgar, Rosen Plevneliev, relateaza site-ul Novinite. com, citat de Mediafax.

Bulgaria si Romania planuiesc constructia unui al treilea pod peste Dunare, intre Silistra si Calarasi

Bulgaria si Romania intentioneaza sa construiasca un al treilea pod peste Dunare, intre Silistra si Calarasi, relateaza site-ul Novinite. com, citat de Mediafax. Anuntul a fost facut de presedintii celor.

Bulgaria si Romania vor sa construiasca un al treilea pod peste Dunare. Vezi unde.

Bulgaria si Romania vor sa construiasca un al treilea pod peste Dunare, intre Silistra si Calarasi, au anuntat joi presedintii roman, Traian Basescu, si bulgar, Rosen Plevneliev, relateaza site-ul Novinite. com, potrivit Mediafax. Cele doua tari vor cauta modalitati variate de finantare a proiectului, folosindu-se de fondurile structurale ale UE, Programul de cooperare transfrontaliera si Strategia Dunarii. Plevneliev si Basescu s-au intalnit cu ocazia celui de-al 18-lea summit anual al .

Un al treilea pod peste Dunare, intre Bulgaria si Romania. Vezi unde.

Bulgaria si Romania vor sa construiasca un al treilea pod peste Dunare, intre Silistra si Calarasi, au anuntat joi presedintii roman, Traian Basescu, si bulgar, Rosen Plevneliev, relateaza site-ul Novinite. com, potrivit Mediafax. Cele doua tari vor cauta modalitati variate de finantare a proiectului si vor utiliza fondurile structurale ale UE, Programul de cooperare transfrontaliera si Strategia Dunarii. Plevneliev si Basescu s-au intalnit cu ocazia celui de-al 18-lea summit anual al .

Romania si Bulgaria cauta fonduri pentru constructia celui de-al treilea pod peste Dunare

Romania si Bulgaria doresc sa construiasca cel de-al treilea pod peste Dunare care sa lege cele doua tari, conform declaratiilor celor doi presedinti, Traian Basescu si Rosen Plevneliev, informeaza Novinite.

Victor Ponta, la inaugurarea podului Calafat - Vidin: Este un moment intr-adevar istoric

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, ca inaugurarea podului Calafat - Vidin, al doilea pod care leaga Romania de Bulgaria, este un moment intr-adevar istoric, tinand cont ca in ultimii 3. 000 de ani au fost.

Vis maret. Al treilea pod peste Dunare va fi construit intre Calarasi si Silistra

Bulgaria si Romania vor sa construiasca un al treilea pod peste Dunare, intre Silistra si Calarasi, au anuntat joi presedintii roman, Traian Basescu, si bulgar, Rosen Plevneliev, relateaza site-ul Novinite. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )