Libnet.ro
UNICEF

09:47

PDL, PNTCD si Forta Civica ARD oficial

Adevărul Adevărul,
PDL, PNTCD si Forta Civica ARD oficial

PDL, PNTCD si Forta Civica si-au oficializat, sambata, intr-o festivitate desfasurata la Palatul Parlamentului, alianta electorala de centru-dreapta, in vederea alegerilor parlamentare din 9 decembrie. continuă pe Adevărul

PDL, PNTCD si Forta Civica lanseaza oficial Alianta Romania Dreapta. Vezi in text care sunt principalele promisiuni de campanie

Dupa cateva luni de negocieri si tensiuni, PDL, PNTCD si Forta Civica lanseaza oficial sambata Alianta Romania Dreapta ARD). Potrivit surselor Hotnews. ro liderii celor trei formatiuni isi vor centra discursurile pe ideea de coagulare a fortelor de centru dreapta de pe scena politica si vor prezenta principiile de programul de guvernare. De altfel, Alianta Romania Dreapta intra neoficial in campanie electorala si promit romanilor reducerea cotei unice, cresterea salariului minim si reducerea contributiilor sociale.

PDL, PNTCD si Forta Civica lanseaza, sambata, Alianta Romania Dreapta.

PDL, PNTCD si Forta Civica a lui Mihai Razvan Ungureanu vor lansa, sambata, la Palatul Parlamentului, Alianta Romania Dreapta, proiectul politic, platforma program si protocolul acesteia, potrivit Mediafax. Fiecare dintre partidele componente ale Aliantei Romania Dreapta va aproba separat, in forurile statutare, plaforma program si protocolul aliantei, dupa care se vor reuni pentru lansarea aliantei. PDL va avea o sedinta a Consiliului National de Coordonare, care ii reuneste pe toti .

PDL, PNTCD, FC si PNR se reunesc in sedinta comuna sambata, la Parlament, pentru a marca unitatea dreptei

Partidele componente ale Aliantei Romania Dreapta - PDL, PNTCD si FC - carora li se va alatura si PNR se vor reuni sambata, la Palatul Parlamentului, in sedinte separate, apoi intr-o sedinta comuna.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )