Libnet.ro
UNICEF

20:00

Pensii 2021. Ce se intampla cu cresterea promisa. Milioane de pensionari ameninta cu procese

Playtech Playtech,
Pensii 2021. Ce se intampla cu cresterea promisa. Milioane de pensionari ameninta cu procese

La ora actuala nu se stie daca o sa fie aplicata sau nu legea pensiilor. De mentionat, pensiile ar fi trebuit sa creasca din septembrie, prin majorarea punctului de pensie la 1875 de lei. Pensii 2021. Ce se intampla cu cresterea promisa intrebat daca de la 1 septembrie urmeaza sa fie majorate pensiile, premierul Florin . continuă pe Playtech

Pensii 2021. Vestea de ultim moment primita de milioane de pensionari. Cine profita in acest an

Anunt important pentru pensionarii din Romania! Cu ce veste de ultim moment vin oficialii pentru varstinici? Cine va beneficia in acest an de noua modificare? Pensii 2021. Anunt important pentru milioane de pensionari Pensionarii care sufera de invadilitate urmeaza sa primeasca bilete de tratament balnear, din cadrul programului de recuperare intocmit de medicul expert al .

Pensii 2021. Ce spun pensionarii in acest moment, imediat dupa decizia Guvernului

Decizia Guvernului de majorare a pensiilor aduce nemultumiri in randul pensionarilor. Acestia au reactionat vehement din cauza procentului de majorare doar 3% la pensii, in anul 2021. Veniturile pensionarilor nu acopera cheltuielile minime ale subzistentei. Majorare de doar 3% la pensii in 2021 Informatia potrivit careia pensiile urmeaza sa creasca din 2021 a adus sperante .

Florin Citu refuza sa raspunda daca vor creste pensiile. Pensionarii ameninta cu procese in instanta! Totul e incert, la mana unor politicieni

in acest moment nu se stie daca va fi aplicata sau cum va fi aplicata legea pensiilor. Pensiile ar fi trebuit sa creasca din septembrie, mai exact punctul de pensie sa fie majorat la 1875 de lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )