Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

B1 B1,
 Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionari spanioli si-au multiplicat manifestatiile in numeroase orase in tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in Franta,. continuă pe B1

Drula (USR), despre bomba cu ceas pusa de PSD n Legea pensiilor: Se susoteste despre acest lucru, nu se vorbeste cu voce tare, pentru ca toata lumea evita cartoful fierbinte.

Legea pensiilor este un subiect nepopular si dificil pentru un politician, recunoaste deputatul USR Catalin Drula, care spune totusi ca nu poate sa taca in fata a ceea ce poate deveni un dezastru economic pentru Romania. Drula vorbeste de bomba cu ceas pusa de PSD in Legea Pensiilor: cresterea cu 40% a pensiilor la 1 septembrie 2020. Impactul este urias si nesustenabil pentru buget. Exista o larga recunoastere a acestui fapt, de la politicieni la economisti. Dar se susoteste despre acest lucru, nu se vorbeste cu voce tare, pentru ca toata lumea evita cartoful fierbinte, spune Drula.

Seful PSD, Marcel Ciolacu, despre PENSIILE SPECIALE: Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu! (VIDEO)

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca social-democratii nu sustin taierea pensiilor speciale doar pentru unele catedorii. Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu, spune acesta. Amintim.

Ce masuri pregateste Guvernul PNL pentru mediul antreprenorial. Orban: Daca afacerile merg in tara, toata lumea are sansa sa o duca mai bine (VIDEO)

Refacerea capacitatii administrative, digitalizarea, simplificarea procedurilor, precum si marirea vitezei de luare a deciziilor si de derulare a procedurilor sunt doar cateva dintre masurile pe care Guvernul PNL.

VIDEO Jurnalist Deutsche Welle, despre dezinformare si stiri false: Toata lumea vorbeste despre deepfakes, dar sunt nca dificil de produs. Acum, principala problema tine de numarul mare de falsuri marunte

Volumul mare de continut fals care se raspandeste in media si social media este cea mai mare provocare actuala, cand vine vorba despre fake news, considera Tilman Wagner, expert in jurnalism inovativ si combaterea dezinformarii la Deutsche Welle. Acesta analizeaza, intr-un scurt interviu, ultimele tendinte in domeniul dezinformarii folosind noile media.

MARCEL CIOLACU, DESPRE ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Ori este o desfiintare la toata lumea, ori exista exceptii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a afirmat referitor la eliminarea pensiilor speciale ca trebuie o abordare mai serioasa si considera ca nu este normal sa existe exceptii. Ciolacu a spus ca PSD a propun impozitarea progresiva, astfel incat sa nu se deschisa Cutia Pandorei.

KLAUS IOHANNIS: Nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a avut, luni, o discutie despre bugetul pentru 2020 cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit News. ro.

KLAUS IOHANNIS: Nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a avut, luni, o discutie despre bugetul pentru 2020 cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit News. ro.

Business report: Preturile la electricitate si gaze se vor liberaliza complet mai devreme; Topul Angajatorilor 2019. Care sunt companiile la care sa aplici in 2020; Orasele cu cele mai scumpe cafele. Pe ce loc este Bucurestiul

Declinul industriei Germaniei, prima economie a Europei, se adanceste. Cea mai mare scadere anuala din ultima decada. Declinul industriei Germaniei s-a adancit. Designerul Irina Schrotter, 800 de angajati: Lumea nu prea intelege ce inseamna sa ai grijile platii salariilor in fiecare luna, ale taxelor catre stat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )