Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

B1 B1,
Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionari spanioli si-au multiplicat manifestatiile in numeroase orase in tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in Franta,. continuă pe B1

Denisa Tanase de la Bambi s-a pozat in pat, alaturi de iubitul ei. Toata lumea a fost atenta la acest detaliu FOTO

Denisa de la Bambi a avut parte de multe esecuri in dragoste. Ei bine, fanii se pot bucura acum pentru ea, pentru ca pare ca l-a gasit in sfarsit pe Fat-Frumos. Iata in ce ipostaza intima s-au fotografiat cei doi! Denisa de la Bambi s-a pozat in pat, alaturi de iubit Denisa a dezvaluit in .

E LEGE! IATA cu cat iti VA CRESTE PENSIA, in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru ROMANI

Toti pensionarii trebuie sa afle si sa-si verifice pensia! Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei norocosi. Pensiile vor.

Educatia, in viziunea noului ministru, Monica Anisie: Cand luam o decizie, sa ne punem intrebarea ce este mai bun pentru elev Copiii trebuie sa aiba timp si de joaca, sa citeasca o carte, sa faca un sport INTERVIU INTEGRAL

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a acordat un interviu HotNews in care vorbeste despre schimbarile privind inspectoratele, examenele nationale, finantarea pentru educatie si pentru cercetare. Ministrul a raspuns la cateva dintre intrebarile pe care cititorii HotNews i le-au pus. Modificarea bacalaureatului. Monica Anisie: Deschid o consultare publica pe aceasta tema Ministrul Educatiei, despre problema supra-aglomerarii din scoli Masteratul didactic in universitati. Monica Anisie: Ar putea fi introdus ca program pilot Ce raspunde Monica Anisie la intrebarea daca isi va da demisia in cazul in care nu va obtine suficienti bani pentru Educatie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )