Libnet.ro
UNICEF

05:30

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

B1 B1,
Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionari spanioli si-au multiplicat manifestatiile in numeroase orase in tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in Franta,. continuă pe B1

Gestul inexplicabil al Vioricai Dancila. Ce face in timp ce toata lumea asteapta sa demisioneze

Social-democratii asteapta cu sufletul la gura sedinta CEx de marti seara, cand Viorica Dancila urmeaza sa isi anunte demisia din functia de presedinte al partidului. Fostul premier a promis ca demisioneaza, la insistentele colegilor din formatiunea politica, insa nimeni nu o mai poate contacta la telefon. Viorica Dancila nu mai raspunde la telefon Potrivit informatiilor .

Alexandru se afla in barul din sat, cand i-a venit un gand de-a dreptul nebunesc. Toata lumea s-a crucit cand a aflat ce i-a trecut prin cap

Alexandru se afla in barul din sat, cand i-a venit un gand de-a dreptul nebunesc. Toata lumea s-a crucit cand a aflat ce i-a trecut prin cap. Mai ales, ca toti locanicii din comuna Pungesti, judetul Vaslui,.

Connect-R si Misha, din nou impreuna. Imaginile care au surprins pe toata lumea

Connect-R si Misha au divortat in anul 2017, dar au ramas buni prieteni de dragul fetitei lor, Maya. in plus, cei doi colaboreaza in continuare pentru diferite proiecte muzicale. Cei doi au putut fi vazuti recent impreuna pe platoruile de filmare, pentru ultimul videoclip al artistei. Connect-R si Misha, din nou impreuna pe platourile de .

Ionut avea un salon de coafura in Oradea si era extrem de apreciat de toata lumea. Babatul insa avea un secret extrem de murdar. intr-o zi, politia a descins la el acasa, iar adevarul crunt a iesit la iveala

Ionut era hairstylist siavea un salon de coafura in Oradea. Toata lumea il aprecia pentru talentul sau si nimeni nu banuia nimic. Babatul ascundea de fapt un secret extrem de murdar. intr-o zi,.

Moment emotionant, intr-o sectie de votare din Spania. O tanara canta dupa ce a votat, iar toata lumea e in lacrimi |Viral

Un video cu un mesaj emotionant circula pe internet si ii impresioneaza pe internauti. Un utilizator a postat pe pagina sa de Facebook un video impresionant cu o femeie care canta o melodie romaneasca intr-o sectie de votare din Spania. Mesaj emotionant din Spania pentru toti romanii Mesajul i-a lasat pe toti romanii din diaspora .

Ce functie ocupa bugetarul din Romania care ia mai multi bani decat Donald Trump. Oamenii sunt revoltati

Romania, tara de nicaieri! Romania, tara in care un bugetar de lux castiga mai bine decat presedintele Statelor Unite ale Americii, in timp ce unii copii nu au incaltaminte de iarna si nu au o bucata de paine pe masa, in acelasi timp in care cea mai mica pensie de serviciu este de 743 de .

Alina Gorghiu a votat pentru Romania normala: Sunt convinsa ca toata lumea va vedea linia orizontului acolo unde trebuie si unde isi doreste

Alina Gorghiu, vicepresedintele PNL, a votat, duminica, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, pentru proiectul Romaniei normale. Am votat astazi pentru singurul proiect articulat pe care l-a.

HOROSCOP cu Camelia Patrascanu pentru 24 noiembrie: O zi dificila, toata lumea ar vrea sa scape

AstrologulCamelia Patrascanu a facut o analiza astrala pentru 24 noiembrie, ziua in care romanii isi aleg presedintele pentru urmatorii cinci ani. E o zi mai complicata, daca.

Gabi Balint: E un mare risc pentru Radoi. Toata lumea il va critica daca nu se califica

Fostul international Gabi Balint este de parere ca probabila numire a lui Mirel Radoi in functia de selectioner al echipei nationale de seniori este una foarte riscanta pentru tehnician, care isi poate atrage numeroase critici in cazul in care nu va califica echipa la EURO 2020.

Be EU. Romania, cele mai mici cheltuieli la capitolul sanatate

Indexul European al Consumatorului de Sanatate a clasat Romania printre statele care isi trateaza cel mai prost pacientii. La analiza realizata in 35 de tari au fost luate in calcul drepturile si.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )