Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

B1 B1,
Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionarii spanioli cer o recalculare a pensiilor. Drept urmare au inceput manifestatiile in mai multe orase si cer o recalculare a pensiilor, vrand sa urmeze modelul vestelor galbene din Franta si sa bl. continuă pe B1

PSD sustine ca renuntarea la Prima Casa inseamna costuri mai mari pentru 30.000 de tineri anual

PSD sustine ca renuntarea la Programul Prima Casa inseamna costuri mai mari pentru cei 30. 000 de tineri care apelau anual la acest program, mentionand ca, in acest fel, ministrul liberal de Finante, Florin Citu, ia din buzunarul acestor familii peste 100. 000 lei.

Lia Olguta Vasilescu, anunt despre motiunea de cenzura: Negociem cu toata lumea. PNL a reusit sa anuleze toate progresele econimice

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca social-democratii sunt deschisi la negocieri cu toate partidele parlamentare pentru trecerea motiunii de cenzura, subliind ca cei de la UDRM vor sustine motiunea.

Lia Olguta Vasilescu, anunt despre motiunea de cenzura: Negociem cu toata lumea. PSD este pregatit si pentru alegeri anticipate

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca social-democratii sunt deschisi la negocieri cu toate partidele parlamentare pentru trecerea motiunii de cenzura, subliind in acelasi timp, ca PSD este pregatit si pentru alegerile anticipate.

PSD a strans semnaturile pentru depunerea motiunii de cenzura. Olguta Vasilescu: Vom negocia cu toata lumea

Toti parlamentarii PSD au semnat pentru depunerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, demers ce va fi sustinut si de UDMR, a anuntat luni, Lia Olguta Vasilescu.

Cum s-a razbunat un zugrav pe un proprietar care a refuzat sa-l plateasca! Acum toata lumea a aflat!

Un zugrav care sustine ca nu a fost platit pentru munca sa de patronul unui club s-a razbunat lasand un mesaj urias pe peretele exterior al cladirii.

VIDEO Protestele din Franta fata de modificarea sistemului de pensii. Mai multe persoane au incercat sa intre cu forta intr-un teatru din Paris in care se afla Macron

Protestatarii care se opun schimbarilor propuse de guvernul francez in sistemul de pensii au incercat sa intre cu forta intr-un teatru din Paris, unde presedintele Emmanuel Macron si sotia sa au participat la un spectacol, relateaza Reuters.

Finantele au imprumutat 3 miliarde de euro de pe piata externa, la dobanzi mai mici decat pe vremea lui Teodorovici. Investitorii au oferit 12 miliarde euro

Ministerul Finantelor a imprumutat marti 3 miliarde de euro de pe pietele externe, la dobanzi mici, iar investitorii s-au aratat interesati, oferind de patru ori mai multi bani. Finantele au egalat prin aceste tranzactii recordul stabilit anul trecut, cand au atras aceeasi suma.

Gabriela Scutea, propunerea pentru sefia Parchetului General: Sunt o legalista. Primul pas este sa conving CSM pentru aviz

Procuroarea Gabriela Scutea, propusa de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, pentru functia de procuror general, spune ca primul pas este sa convinga Consiliul Superior al Magistraturii sa ii acorde avizul pentru ocuparea acestei functii.

Stirile ProTV: Reactia unui primar prins ca a platit de 10 ori mai mult pentru modernizarea toaletelor scolii

Mai multe controale efectuate in localitati unde se fac investitii de modernizare au descoperit achizitii pentru scoli facute la supra-pret, stalpi de rezistenta montati prost, lucrari de canalizare si echipamente care exista doar pe hartie.

VIDEO Greta Thunberg indeamna liderii lumii, la Davos, sa faca mai multe pentru stoparea schimbarilor climatice

Activista suedeza pentru mediu Greta Thunberg a facut apel marti, in cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos, la liderii lumii sa ia masuri urgente pentru stoparea schimbarilor climatice, relateaza Mediafax citand The Guardian.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )