Libnet.ro
UNICEF

01:05

PENSII MAI MICI PENTRU TOATA LUMEA! Oamenii sunt SOCATI si ies in strada: PICA Guvernul?

B1 B1,
PENSII MAI MICI PENTRU TOATA LUMEA! Oamenii sunt SOCATI si ies in strada: PICA Guvernul?

Protest masiv in Spania! Pensionarii iberici au iesit in strada, in numeroase orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene din. continuă pe B1

Bani mai multi pentru romani. Ce se intampla cu salariul minim pe economie si ce beneficii primesc demnitarii

Pentru noul an Guvernul Orban si-a propus modificari concrete in cam toate domeniile, totul plecand de la beneficiile financiare ale fiecarui cetatean. Astfel ca, la finele lui 2019, se anunta marirea salariului minim pe economie pentru 1 ianuarie 2020. Multi analisti ai pietei financiare autohtone se intreaba, si pe buna dreptate, de unde vor avea .

Rezervele valutare ale Romaniei la inceputul anului: 32,92 miliarde de euro, mai mici cu 139 milioane de euro fata de inceputul anului trecut

Romania a inceput anul cu rezervele valutare aflate la Banca Nationala a Romaniei) de 32,92 miliarde euro, mai putin cu 139 milioane de euro fata de inceputul anului trecut, arata datele publicate vineri de Banca Centrala. Nivelul rezervei de aur s-a mentinut la 103,6 tone, ceea ce inseamna 4,5 miliarde de euro. in total, rezervele internationale ale Romaniei valute plus aur) sunt asadar de 37,45 mld euro . Rezervele internationale ale Romaniei au rolul de mecanism de protejare a economiei impotriva socurilor externe si confera credibilitate statului in plan international. in acelasi timp, ele au un rol foarte important in gestionarea datoriei externe a Romaniei, publica si privata.

Dell a anuntat cele mai usoare si mai mici laptopuri de 15 inci: au 5G si inteligenta artificiala

Noua serie de laptopuri Dell Latitude 9510, conform spuselor producatorului, include cele mai mici si mai usoare ultraportabile de 15 inci. La inceput de 2020, Dell isi extinde seria de sisteme.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )