Libnet.ro
UNICEF

23:45

PENSII MAI MICI PENTRU TOATA LUMEA! Oamenii sunt SOCATI si ies in strada: PICA Guvernul?

B1 B1,
PENSII MAI MICI PENTRU TOATA LUMEA! Oamenii sunt SOCATI si ies in strada: PICA Guvernul?

Protest masiv in Spania! Pensionarii iberici au iesit in strada, in numeroase orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene din. continuă pe B1

Mastile medicale sunt greu de gasit in farmacii, in varful sezonului gripal: Se intampla ca si la vaccinul impotriva gripei, toata lumea vrea acelasi produs intr-un interval scurt de timp

Cresterea numarului de cazuri de gripa, dar si amenintarea noului coronavirus din China, care a provocat deja cateva imbolnaviri si in Europa, au facut ca stocurile de masti medicale sa se epuizeze in majoritatea farmaciilor din tara noastra. Am luat la pas cateva farmacii din Bucuresti si nu am gasit nicio masca, iar stocurile sunt epuizate, in cele mai multe cazuri, si in farmaciile online. Atat medicii, cat si farmacistii consultati de HotNews. ro spun ca se intampla la fel ca la partea de vaccinare impotriva gripei - toata lumea a vrut acelasi produs intr-un interval scurt de timp, iar pana se fac noile comenzi dureaza.

Coronavirus: 426 de morti si 20.000 de bolnavi, in toata lumea. Extinderea virusului incepe sa aiba si efecte economice grave

Creste numarul deceselor cauzate de coronavirus: bilantul a ajuns la 426 morti, din care numai unul in afara Chinei si peste 20. 000 de cazuri confirmate in toata lumea.

Reduceri de zile mari la eMAG: telefoane la preturi mai mici

EMAG are o campanie speciala cu reduceri pentru inceputul lunii februarie. Am cautat cateva telefoane si-am gasit oferte excelente. Ai mai jos lista. eMAG a venit acum cu campania Crazy Days.

Cele mai inalte 10 cladiri din lume sunt minuni ingineresti si arhitecturale

Cele mai inalte cladiri din lume nu impresioneaza neaparat prin structura arhitecturala complexa, ci prin dimensiunea lor impunatoare. Cei de la publicatia The Economist au alcatuit topul.

IN LUNA MAI, Strategia pentru dezvoltare durabila a Sectorului 1 2020-2030, posibil sa fie prezentata public

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) si Primaria Sectorului 1 al Capitalei ar putea sa prezinte, in luna mai a acestui an, Strategia pentru dezvoltare durabila a Sectorului 1 2020-2030, au afirmat ieri reprezentantii institutiei de invatamant si edilii locali ai Sectorului 1 din Bucuresti, in cadrul unei conferinte de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )