Libnet.ro
UNICEF

17:30

Pensii speciale pentru primari: Cati bani vor avea, de fapt, acestia?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pensii speciale pentru primari: Cati bani vor avea, de fapt, acestia?

Ieri, Guvernul Dancila a aprobat prin Ordonanta de Urgenta noul Cod Administrativ, un tom de circa 400 de pagini care NU a trecut testul Curtii Constitutionale si care, totusi, a reprezentat o urgenta pentru Dancila si. continuă pe Wall-Street Ro

CODUL ADMINISTRATIV ADOPTAT PRIN ORDONANTA DE URGENTA Pensii speciale pentru primari, aprobate de guvernul Dancila

Codul Administrativ, proiect de act normativ controversat, a fost adoptat, ieri, prin ordonanta de urgenta de membrii cabinetului Dancila. Desi Consiliul Economic si Social a avizat negativ textul respectiv, desi sindicatele din administratie au declarat ca vor declansa ample proteste in cazul in care codul va fi adoptat prin ordonanta de urgenta, desi opozitia parlamentara si presedintele Klaus Iohannis au contestat vehement initiativa legislativa a Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, membrii Guvernului au decis sa aprobe urgent noul act normativ, ce va intra in vigoare imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial.

Radu Tudor, reactie cu privire la pensiile speciale pentru primari: M-a dezamagit foarte tare Guvernul Romaniei. Este o chestiune de sfidare

Radu Tudor a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, ca este dezamagit de Guvernul Romaniei, dupa ce acesta a adoptat prin ordonanta de urgenta, Codul Administrativ, care.

Budai: Pensiile speciale pentru primari, o reparatie pentru cei care au 1.200 de lei pensie

Ministrul Muncii, Marius BUdai, sustine ca pensiile speciale care vor fi platite primarilor, in urma adoptarii de catre Guvern a Codului Administrativ, sunt o reparatie pentru cei care au acum pensii mici, iar impactul financiar al acestor pensii speciale nu este major.

Victor Rebengiuc: Sunt convins ca primarii nu traiesc numai din salariu. Sunt convins, pentru ca le cresc foarte multe case si masini in curte (VIDEO)

Guvernul a adoptat marti, prin Ordonanta de Urgenta, Codul Administrativ, care prevede inclusiv pensii speciale pentru alesii locali. Masura nu este deloc una corecta, considera Victor.

Guvernul da alesilor locali pensii speciale prin OUG, desi o lege identica picase la CCR

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, ca Guvernul va adopta o ordonanta de urgenta pentru Codul Administrativ, act normativ prin care, dupa cum arata forma proiectului de ordonanta, alesii locali vor avea dreptul la pensii speciale. O lege identica a fost declarata neconstitutionala de CCR anul trecut.

Se vor ridica din nou masinile in Bucuresti. Cati bani va trebui sa dai ca sa iti recuperezi masina

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) va dezbate, in sedinta din data de 26 iunie, o hotarare care prevede ridicarea masinilor care nu sunt parcate regulamentar pe partea carosabila a principalelor bulevarde din Capitala. Soferii care nu vor respecta hotrarea consilierilor vor trebui sa scoata bani din buzunar pentru a-si recupera autoturismele, daca acestea sunt .

Vlad Voiculescu: Au votat pensii speciale si majorari de pensii. Ne amaneteaza viitorul

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii si-a exprimat frustrarea privind modul in care gestioneaza alesii fondurile publice, majorand pensiile si creand o noua categorie de pensii speciale.

Cati bani primesc Delia, Inna si Carla`s Dreams de la Primaria Sectorului 4, pentru un concert aniversar

Daca e sarbatoare, concert sa fie si bani sa se dea! Mai exact, cu ocazia zilelor Sectorului 4 al Capitalei, autoritatile au pregatit in datele de 28, 29 si 30 iunie un targ cu ateliere si jocuri pentru copii, bunatati traditionale, dar si concerte, pentru ca oamenii veniti sa cumpere ce poftesc, dar sa aiba .

Cum arata casa din SUA in care va locui Sorina, fetita luata de mascati in Baia de Arama. Cati bani valoreaza proprietatea familiei Sacarin

Povestea Sorinei, fetita de 8 ani luata de mascati pentru a fi dusa la familia adoptiva din America, a fost coloana sonora a ultimelor saptamani. Soarta ei a fost presarata cu multe momente triste. A fost luata de langa familia ei biologica din cauza neglijentei mamei sale, dar si din cauza conditiilor in care locuia.

Au trecut 10 ani de la moartea lui Michael Jackson. Cati bani a incasat familia in tot acest timp din drepturile de autor

Michael Jackson a murit in urma cu 10 ani, iar familia ia bani frumusei de pe urma celor ramase in amintirea fanilor. Piesele ii pastreaza vie energia starului. De ce sume se bucura acestia din drepturile de autor? Cati bani incaseaza familia lui Michael Jackson din drepturile de autor? Cu toate ca renumitul star ne-a .

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3106 seconds )