Libnet.ro
UNICEF

07:15

Pentagonul avertizeaza: Zborurile ruse in spatiul european exacerbeaza tensiunile

România Liberă România Liberă,
Pentagonul avertizeaza: Zborurile ruse in spatiul european exacerbeaza tensiunile

Zborurile efectuate de aparate ale armatei ruse in spatiul european exacerbeaza tensiunile si constituie un pericol potential pentru securitate si pentru zborurile civile, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al Pentagonului, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

SUA: Zborurile armatei ruse in spatiul european EXACERBEAZA TENSIUNILE

Zborurile efectuate de aparate ale armatei ruse in spatiul european exacerbeaza tensiunile si constituie un pericol potential pentru securitate si pentru zborurile civile, a anuntat vineri purtatorul de cuvant.

Jens Stoltenberg: Chiar daca Rusia si-a intesificat semnificativ zborurile din SPATIUL EUROPEAN, NATO este PUTERNICA si VIGILENTA

Amintind ca s-a inregistrat recent o intensificare a incursiunilor avioanelor militare ruse, care aparent efectuau manevre, deasupra Marii Negre, Marii Baltice si Marii Nordului, Stoltenberg a dat asigurari ca NATO ramane vigilenta si ca este puternica.

NATO: Alianta ramane vigilenta in urma intensificarii zborurilor rusesti in spatiul european

NATO este puternica si ramane vigilenta in urma intensificarii recente a zborurilor efectuate de aviatia militara rusa in spatiul european, a avertizat joi, la Atena, secretarul general al Aliantei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )