Libnet.ro
UNICEF

21:45

Perchezitii la Academia Navala Romana. Mai multe examene ar fi fost promovate cu spaga (VIDEO)

B1 B1,
Perchezitii la Academia Navala Romana. Mai multe examene ar fi fost promovate cu spaga (VIDEO)

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la Academia Navala Romana intr-un dosar de coruptie, informeaza B1 TV. Acestia cauta documente si probe in mai multe birouri, avand informatii c. continuă pe B1

Sapte perchezitii in Costanta. Zeci de studenti de la Academia Navala Constanta ar fi dat mita

Sapte perchezitii au loc, joi dimineata, la Academia Navala Constanta. Sunt vizati profesori si studenti banuiti de luare si dare de mita, pentru promovarea unor examene.

Perchezitii ale procurorilor militari ai DNA la Academia Navala din Constanta, intr-un dosar de luare si dare de mita

Procurorii militari din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie fac perchezitii, joi, la Academia Navala Mircea cel Batran din Constanta, pentru fapte de dare si luare de mita in legatura cu promovarea unor examene, au declarat surse.

Perchezitii DNA la Academia Navala Mircea cel Batran

Academia Navala Mircea cel Batran din Constanta este vizata de perchezitiile DNA efectuate in dimineata de joi, 10 noiembrie.

Patronul spalatoriei auto Niagara din Timisoara fost ucis cu mai multe lovituri de cutit. Crima a fost comisa de o tanara in varsta de 18 ani

Omul de afaceri timisorean Dan Ardelean, patronul spalatariei auto Niagara de pe strada Drubeta, a fost omorat, marti seara, cu mai multe lovituri de cutit.

Patronul unei spalatorii auto din Timisoara a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit. Crima a fost comisa de o tanara in varsta de 18 ani

Omul de afaceri timisorean Dan Ardelean, patronul spalatariei auto Niagara de pe strada Drubeta, a fost omorat, marti seara, cu mai multe lovituri de cutit.

Un agresor roman a fost arestat in Italia, dupa ce a batut si jefuit mai multe femei: Camera de supraveghere din holul unei cladiri de locuinte a surprins faptele barbatului (VIDEO)

Un roman a fost arestat de politia italiana, dupa ce a agresat mai multe femei varstnice singure. Drinel Ilie, 30 de ani, le aborda pe italience in scarile blocurilor, cerandu-le de.

Surse: AB InBev a primit mai multe oferte pentru unele marci de bere

Cel putin sase oferte preliminare au fost depuse de jucatori din industria berii si fonduri de investitii pentru mai multe marci de bere scoase la vanzare de Anheuser-Busch InBev NV, au declarat ieri, surse citate de Reuters.

Masuri pentru evitarea cozilor la alegerile parlamentare. 31 de sectii de votare in SUA, cu 9 mai multe decat la alegerile prezidentiale din 2014

La propunerea Ambasadei Romaniei la Washington si a consulatelor generale din SUA, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii vor fi infiintate, cu ocazia alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016, un numar de 31 de sectii de votare, cu 9 mai multe decat cele organizate cu ocazia alegerilor pentru Presedintele Romaniei din 2014.

FOTO + VIDEO. Victoria republicanului Donald Trump, intampinata cu un val de proteste, in mai multe state americane

Victoria republicanului Donald Trump la alegerile prezidentiale din Statele Unite a starnit un val de nemultumiri. Astfel, sute de sustinatori furiosi ai candidatei democrate Hillary Clinton protesteaza pe strazi, in mai multe state, informeaza presa internationala.

REZULTATE ALEGERI SUA 2016. Succesele lui Trump in mai multe state-cheie provoaca nervozitatea democratilor

Victoriile candidatului republican la Casa Alba, Donald Trump, in scrutinele din mai multe state-cheie, provoaca nervozitate in randurile contracandidatei sale, democrata Hillary Clinton, transmite miercuri EFE, preluata de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )