Libnet.ro
UNICEF

18:46

Masuri pentru evitarea cozilor la alegerile parlamentare. 31 de sectii de votare in SUA, cu 9 mai multe decat la alegerile prezidentiale din 2014

Adevărul Adevărul,
Masuri pentru evitarea cozilor la alegerile parlamentare. 31 de sectii de votare in SUA, cu 9 mai multe decat la alegerile prezidentiale din 2014

La propunerea Ambasadei Romaniei la Washington si a consulatelor generale din SUA, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii vor fi infiintate, cu ocazia alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016, un numar de 31 de sectii de votare, cu 9 mai multe decat cele organizate cu ocazia alegerilor pentru Presedintele Romaniei din 2014. continuă pe Adevărul

Pregatirile pentru alegerile parlamentare pe ultima suta de metri. Peste 390.000 de vasluieni asteptati sa voteze

Pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016, in judetul Vaslui vor fi organizate 527 sectii de votare. Au fost stabilite si locurile de afisaj electoral, in numar de 602 locuri la nivelul intregului judet.

8 intrebari puse de cercetatori candidatilor la alegerile parlamentare 2016

Asociatia cercetatorilor Ad Astra au formulat o lista de opt intrebari adresata partidelor, organizatiilor si candidatilor la alegerile parlamentare 2016 pentru a vede ce politici vor sustine in domeniul cercetarii. Cercetatorii subliniaza ca activitatile de cercetare, dezvoltare si inovare CDI) constituie prioritate nationala, conform angajamentelor politice formale si legislatiei romanesti. Intrebarile adresate candidatilor vizeaza teme precum recredibilizarea universitatilor romanesti si a mecanismelor de cercetare stiitifica, nivelul minim al alocarilor bugetare pentru cercetare si statutul personalului din cercetare.

PNL si ALDE ocupa primele doua locuri, la alegerile parlamentare, pe buletinele de vot din Bucuresti

Biroul Electoral Municipal Bucuresti a tras la sorti ordinea de buletinele de vot pentru alegerile parlamentare, primele patru locuri fiind ocupate, in ordine, de catre PNL, ALDE, UDMR si PSD.

Un independent si 11 partide intra in lupta pentru alegerile parlamentare din Arad

Un candidat independent si 11 partide politice intra in lupta pentru Parlamentul Romaniei. Aradul are sapte locuri de deputati si trei de senatori.

Guvernul a adoptat programul de masuri pentru stocurile Sistemului Electroenergetic National

Guvernul a aprobat, astazi, hotararea privind masurile pentru realizarea stocurilor de siguranta ale Sistemului Electroenergetic National SEN), denumit Programul de iarna, potrivit unui comunicat al Executivului remis redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )