Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii DNA la Targu Jiu. Fiica si ginerele primarului au cumparat o casa de vacanta de la firma Presanitas, care a executat lucrari pe raza orasului

Adevărul Adevărul,
Perchezitii DNA la Targu Jiu. Fiica si ginerele primarului au cumparat o casa de vacanta de la firma Presanitas, care a executat lucrari pe raza orasului

Procurorii anticoruptie de la Craiova impreuna cu mascatii au descins, ieri dimineata, la sase adrese din municipiul Targu Jiu, intr-un dosar penal care vizeaza achizitionarea unei case de vacanta de catre fiica si ginerele primarului Carciumaru de la firma Presanitas, care a efectuat o serie de lucrari pentru Primaria Targu Jiu, dar si pentru operatorul de apa si canalizare Aparegio. continuă pe Adevărul

Perchezitii la Primaria Targu Jiu si la locuinta primarului Florin Carciumaru

Procurorii DNA efectueaza in aceasta dimineata perchezitii in judetul Gorj, potrivit surselor din presa acestea vizand Primaria Targu Jiu si locuinta primarului Florin Carciumaru.

DNA efectueaza perchezitii la Primaria Targu Jiu, la locuinta edilului si la sediile unor firme

Procurorii DNA efectueaza, marti, perchezitii la Primaria din Targu Jiu, la locuinta primarului Florin Carciumaru si la sediile unor firme, informeaza Mediafax. Directia Nationala Anticoruptie Craiova.

Perchezitii la Primaria Targu Jiu si la locuinta edilului, intr-un dosar privind fapte de coruptie

Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Primaria din Targu Jiu, la locuinta primarului Florin Carciumaru si la sediile unor firme, de unde ridica documente, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2008-2015,.

Perchezitii la Primaria Targu Jiu si la locuinta edilului, intr-un dosar privind fapte de coruptie

Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Primaria din Targu Jiu, la locuinta primarului Florin Carciumaru si la sediile unor firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2008-2015.

Primarul din Targu-Jiu, primele declaratii dupa descinderile DNA de la casa sa: Nu au fost ridicate documente. Procurorii nu au gasit ce cautau

Primarul municipiului Targu-Jiu, Florin Carciumaru, a declarat marti, la finalul perchezitiilor efectuate de procurorii DNA la locuinta sa din cartierul Vadeni, ca sunt in cercetare doua dosare, unul care.

VIDEO Au inceput Zilele Municipiului Targu Jiu. Programul complet al manifestarilor

Zilele Municipiului Targu Jiu se vor desfasura pe tot parcursul acestei saptamani. Manifestarile au inceput chiar de la sfarsitul saptamanii trecute, printr-un festival de muzica usoara.

FOTO Peste 2000 de vizitatori in muzeele din Targu Jiu. Noaptea Muzeelor a avut un mare succes

Cele trei muzee din municipiul Targu Jiu care au fost deschise sambata pana la miezul noptii, in cadrul manifestarii Noaptea Muzeelor, care se desfasoara in toata Europa, au fost vizitate de peste 2000 de persoane. Nu s-a perceput vreo taxa de intrare, dar organizatorii le-a inmanat vizitatorilor bilete pentru a avea o evidenta a numarului de participanti.

Politist gasit spanzurat in padurea de langa groapa de gunoi a municipiului Targu Jiu. Tanarul suferea de depresie dupa despartirea de fosta sotie

Un agent de politie din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Gorj a fost gasit spanzurat, in aceasta dupa-amiaza, in padurea de langa groapa de gunoi a municipiului Targu Jiu.

GALERIE FOTO. Cum arata Targu Jiu, orasul lui Brancusi

In Targu Jiu s-au refugiat, in momente grele, Mihai Viteazul, Matei Basarab si Constantin Brancoveanu. in anul 1631 orasul a fost locul bataliei dintre trupele boierului Matei Basarab si cele ale lui Leon Voda Tomsa. La 21 ianuarie 1821 venind de la Bucuresti, Tudor Vladimirescu ajunge la Targu Jiu, unde gaseste elemente favorabile marilor sale planuri, pe care le va sustine cateva zile mai tarziu pe Campia Padesului.

Peste 350 de jandarmi bucuresteni, mobilizati pentru finala Cupei Ligii care avea va loc miercuri intre Steaua Bucuresti si Pandurii Targu Jiu

Peste 350 de jandarmi bucuresteni vor asigura, miercuri, ordinea publica si siguranta spectatorilor care vor fi prezenti la finala Cupei Ligii Campionilor care se disputa intre Steaua Bucuresti si CS Pandurii Targu Jiu. Meciul se va juca pe Arena Nationala si va incepe la ora 20.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )