Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Peste 2000 de vizitatori in muzeele din Targu Jiu. Noaptea Muzeelor a avut un mare succes

Adevărul Adevărul,
FOTO Peste 2000 de vizitatori in muzeele din Targu Jiu. Noaptea Muzeelor a avut un mare succes

Cele trei muzee din municipiul Targu Jiu care au fost deschise sambata pana la miezul noptii, in cadrul manifestarii Noaptea Muzeelor, care se desfasoara in toata Europa, au fost vizitate de peste 2000 de persoane. Nu s-a perceput vreo taxa de intrare, dar organizatorii le-a inmanat vizitatorilor bilete pentru a avea o evidenta a numarului de participanti. continuă pe Adevărul

Politist gasit spanzurat in padurea de langa groapa de gunoi a municipiului Targu Jiu. Tanarul suferea de depresie dupa despartirea de fosta sotie

Un agent de politie din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Gorj a fost gasit spanzurat, in aceasta dupa-amiaza, in padurea de langa groapa de gunoi a municipiului Targu Jiu.

Investitii de 70 milioane euro in stadioanele de la Craiova si Targu-Jiu

Contractele de executie pentru doua stadioane au fost semnate, ieri la Targu Jiu si Craiova, in prezenta ministrului demisionar al dezvoltarii regionale si administratiei publice, Liviu Dragnea, si a premierului Victor Ponta, arata un comunicat remis redactiei.

Liga Nationala de baschet masculin: Energia Targu Jiu, medaliata cu bronz

Echipa de baschet masculin Energia Targu Jiu a castigat, duminica, pe teren propriu, medalia de bronz a Ligii Nationale, dupa ce a invins formatia Steaua CSM Eximbank Bucuresti, cu scorul de 84-76 41-38), informeaza Mediafax.

Ponta ii multumeste lui Dragnea pentru un stadion din Tg. Jiu: nicio fapta buna nu ramane nepedepsita

Premierul Victor Ponta i-a multumit, sambata, la Targu Jiu, lui Liviu n. r. - Dragnea, ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, aflat langa el), care s-a implicat foarte mult in proiectul modernizarii stadionului din municipiu,.

Transalpina, deszapezita. Drumarii pregatesc deschiderea celui mai inalt drum din tara

Utilajele de deszapezire actioneaza in fiecare zi pe Transalpina. La inaltimi de peste 2000 de metri, zapada are inca un strat consistent. Utilajele incearca sa indeparteze nu doar zapada, ci si alte obstacole de pe carosabil.

VIDEO Noul imn al echipei Pandurii va fi lansat chiar la finala Cupei Ligii Adeplast. Asculta melodia cantata de Tavi Colen

Noul imn al echipei de fotbal Pandurii Targu Jiu va fi lansat chiar la finala Cupei Ligii Adeplast, care se va disputa miercuri, de la 20,00 National Arena. Imnul Suntem Panduri! este interpretat de Tavi Colen Band, interpret originar din Targu Jiu.

Peste 1000 de activisti din Republica Moldova au protestat la granita cu Romania, dupa ce liderul lor, George Simion, a fost expulzat

Peste 1000 de activisti din Republica Moldova au protestat, duminica, la granita cu Romania, dupa ce liderul lor, George Simion, a fost expulzat. Manifestantii au mers sa-l intampine pe Simion in vama Leuseni.

Primul peste cu sange cald din lume, descoperit de cercetatorii americani

Primul peste cu sange cald din lume a fost descoperit recent de oceanologii americani in largul coastelor californiene, informeaza francetvinfo. fr, preluat de MEDIAFAX. Este vorba de prima specie de pesti care prezin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )