Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

Perchezitii DNA in Teleorman Procurorii au descins la sediul Politiei Rutiere

Adevărul Adevărul,
Perchezitii DNA in Teleorman Procurorii au descins la sediul Politiei Rutiere

Procurorii DNA efectueaza 11 perchezitii in judetul Teleorman, printre care se afla si trei sedii de institutii publice, informeaza DNA. Se pare ca DNA a descins la sediul Politiei Rutiere si cel al Serviciului public comunitar inmatriculari permise. continuă pe Adevărul

UPDATE: Seful Politiei Rutiere Teleorman, fabrica de permise auto. Primea tuica, bani, alimente

Procurorul Ovidiu Toma de la Parchetul Tribunalului Teleorman si Dan Dobre, seful Politiei rutiere judetene, ridicati de procurori pentru trafic de influenta intr-un dosar de obtinere frauduloasa a permiselor auto. Procurorii DNA efectueaza, miercuri dimineata, 11 perchezitii, in judetul Teleorman, din care 3 sunt sediile unor institutii publice, iar restul la sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice.

Comisar de la Rutiera, acuzat ca lua spaga in sediul Politiei. Un procuror ii avertiza pe politistii corupti ca sunt filati de investigatorii sub acoperire

Seful Serviciului Politiei Rutiere din cadrul IPJ Teleorman, comisarul Danut Dobre, si procurorul Ovidiu Carmen Toma de la Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman au fost retinuti pentru 24 de ore in dosarul privind fapte de coruptie in legatura cu obtinerea frauduloasa a permiselor de conducere. Procurorii DNA vor cere arestarea preventiva pentru 30 de zile a celor doi.

Seful Politiei Rutiere Dan Dobre si procurorul Ovidiu Carmen Toma au fost retinuti pentru 24 de ore Spaga, tuica si alimente pentru permise auto

Seful Politiei Rutiere, Dan Dobre si procurorul Ovidiu Carmen Toma au fost retinuti pentru 24 de ore, in urma descinderilor DNA in Teleorman.

Teleorman: Perchezitii DNA la Serviciul Politie Rutiera, Serviciul Permise si la o unitate de parchet

Procurorii DNA fac perchezitii, miercuri, in judetul Teleorman, la Serviciul Politie Rutiera, Serviciul Permise Auto si Inmatriculari si la o unitate de parchet, intr-un dosar in care printre cei vizati sunt seful de la Rutiera si un procuror, potrivit.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Satu Mare si la ANAF Bucuresti

Mascatii au descins in aceasta dimineata la sediul Consiliului Judetean Satu Mare, la sediile mai multor firme din judet si la domiciliile unor persoane fizice.

Perchezitii DNA la CJ Iasi, intr-un dosar vizand fraude cu fonduri europene

Procurorii DNA Iasi fac perchezitii, miercuri, la Bucuresti si Iasi, la Consiliul Judetean, la asociatia EuroNEST din Iasi, la firme si locuintele unor persoane, intr-un dosar vizand fraudarea de fonduri europene, legat de sistemul de management al.

Institutul de Oncologie condus de noul candidat la Ministerul Sanatatii, vizat de perchezitii DNA in vara anului 2015

Patriciu Achimas-Cadariu, noua propunere a lui Dacian Ciolos pentru Ministerul Sanatatii, conduce de doi ani Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta din Cluj-Napoca IOCN). Institutia medicala a fost vizata de perchezitii ale procurorilor DNA in iulie 2015.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2757 seconds )