Libnet.ro
UNICEF

21:45

Perchezitii la mai multe firme din Bucuresti si trei judete, intr-un dosar de evaziune si spalare de bani

România Liberă România Liberă,
Perchezitii la mai multe firme din Bucuresti si trei judete, intr-un dosar de evaziune si spalare de bani

19 perchezitii au loc, luni, in Bucuresti si trei judete, la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 2. 000 de euro, prin evaziune fiscala si spalare de bani. 20 de persoane urmeaza sa fie duse la audieri. continuă pe România Liberă

Cod galben de furtuni in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis cod galben de furtuni si ploi cu grindina in mai multe zone din Romania. Potrivit meteorologilor, intre orele 16. 30 si 17. 30 in.

Imagini halucinante in mai multe orase din Romania. S-a intamplat in cateva minute

Un fenomen meteorologic rar a speriat astazi locuitorii din Prahova. in numai cateva minute, strazile s-au albit din cauza grindinei de mari dimensiuni care a cazut in judet, inclusiv in.

Descinderi in Bucuresti si in trei judete, la persoane banuite de evaziune fiscala. Prejudiciul este de 2 milioane de euro

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei Romane efectueaza 19 perchezitii in 3 judete si in Bucuresti, la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 2. 000 de euro, prin evaziune fiscala si spalare de bani. in urma descinderilor, 20 de persoane vor fi duse la audieri.

Fabrica MAE scoate diplomati pe banda rulanta fara concurs. Lista celor care au devenit ambasadori contine si mai multe nume din PSD (VIDEO)

Diplomati pe ochi frumosi! Jurnalistii de la stiripesurse. ro au intrat in posesia unei liste cu nume grele care au devenit ambasadori la comanda fara sa sustina vreun examen. Diplomatii cu.

Scandalul dezinfectantilor diluati Perchezitii la sediul Hexi Pharma si acasa la Dan Condrea, patronul firmei. Politisti si reprezentanti ai Ministerului Sanatatii ridica documente de la spitalele unde s-au gasit probe neconforme

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la Dan Condrea, patronul firmei, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe neconforme, au declarat surse judiciare citate de Mediafax. IGPR a confirmat, intr-un comunicat, ca Politia Romana descinde sambata la 25 de unitati sanitare din Bucuresti si alte 21 de judete, de unde ridica probe si inscrisuri, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de zadarnicirea combaterii bolilor si falsificare sau substituire de alimente ori alte produse.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la patronul Dan Condrea, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe ne.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la patronul Dan Condrea, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe neconforme, au declarat surse judiciare citate de Mediafax.

Un hot a fost prins de politisti in timp isi ducea masina la reparat, dupa ce a spart mai multe locuinte si a furat bijuterii. Prada, gasita in masina

Un hot a fost prins de politisti si incatusat tocmai la service-ul unde isi dusese masina la reparat, dupa ce sparsese casele mai multor bistriteni. in autoturism, politistii au gasit si prada, mai multe bijuterii din aur, pe care hotul, cel mai probabil se pregatea sa le valorifice.

Rupere de nori la Stejari. Au fost inundate mai multe gospodarii si terenuri agricole

Mai multe gospodarii din comuna gorjeana Stejari au fost inundate, ieri, dupa ce a turnat torential timp de o jumatate de ora.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

ACTUALIZARE 14:25 Perchezitii in Bucuresti si Ilfov; vizate - sediul si punctele de lucru ale Hexi Pharma Sediul si punctele de lucru ale Hexi Pharma sunt perchezitionate astazi, iar de la 25 de unitati sanitare de pe raza a 21 de judete si municipiul Bucuresti sunt ridicate probe si inscrisuri, informeaza un comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )