Libnet.ro
UNICEF

01:06

Perchezitii in mai multe judete din tara la persoane acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani

Adevărul Adevărul,
Perchezitii in mai multe judete din tara la persoane acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani

Mai multe perchezitii au loc joi dimineata in mai multe judete din tara, la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul ajungand la 10 milioane de euro. Persoanele urmeaza sa fie aduse la audieri in Capitala, potrivit Politiei Romane. continuă pe Adevărul

Alerta de la meteo. Cod galben de ploi in mai multe zone din tara

Unul dintre cei mai temuti interlopi din tara face parada cu noul sau bolid: Eu si Federer tenismanul mai umblam cu masini de-astea nasoale

Adrian Corduneanu, unul dintre cei mai temuti interlopi din tara, face parada pe retelele de socializare cu noua sa masina. Acesta a postat pe Facebook mai multe fotografii, in care isi prezinta bolidul de.

Ploaia face ravagii in trafic. Circulatie paralizata pe mai multe artere din Capitala

Traficul din Capitala de desfasoara cu dificultate din cauza ploii. S-au format ambuteiaje pentru ca mai multe semafoare nu mai functioneaza. Meteorologii avertizeaza ca ploaia nu se va opri prea.

Cod GALBEN de ploi si vijelii in mai multe judete. Care sunt zonele afectate

Meteorologii au emis un cod galben de vijelii, valabil in cursul zilei de marti, intre orele 10. 00, pentru Moldova, Baragan si Dobrogea, conform ANM.

Polonia: Proteste de amploare fata de refugiati, in marile orase din tara

Mii de persoane au participat la mai multe proteste fata de refugiati, organizate de extrema dreapta in marile orase din Polonia, inclusiv in capitala Varsovia, informeaza Euronews. Manifestatiile au fost.

Fiscul roman isi construieste cel mai modern centru de date din tara

Fiscul roman isi construieste cel mai modern centru de date din tara, dar si sediul aparatului central. O investitie estimata la 1. 167 RON, care va avea o arie construita de 1500 de metri patrati.

O groapa imensa a aparut peste noapte in Marea Britanie. Mai multe familii au fost evacuate

Mai multe familii au fost evacuate dintr-un oras din Regatul Unit dupa ce o sosea s-a surpat. Groapa formata are diametrul de aproximativ 20 de metri si o adancime de 10, conform autoritatilor locale. 20 de.

Diferente uriase - Un raport german arata ca unele masini diesel Euro 6 emit si de 14 ori mai multe noxe decat indica datele oficiale. Nissan, Volvo, Renault Jeep si Hyundai, printre marcile nominalizate

Un raport al respectatei organizatii auto germane ADAC arata ca unele modele diesel Euro 6 emit si de peste 10 ori mai multe noxe cand sunt testate in conditii apropiate de cele din trafic. ADAC a comparat rezultatele de la testele standard din UE cu cele obtinute prin teste mult mai aprofundate, concluzia fiind ca la cateva modele Nissan, Volvo, Renault si Jeep emisiile sunt si de 10 ori mai mari la testele detaliate, scrie The Guardian.

Victor Ponta, intrebat daca justitia se face echitabil: Intrebati-o pe doamna Gorghiu, a avut contracte mai multe

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara, la Antena 3, ca despre echitatea actului de justitie din Romania ar trebui intrebata Alina Gorghiu, care ca avocat ar fi avut mai multe contracte de consultanta juridica cu companii de stat decat a avut el.

Mai multe magazine Kaufland ar putea fi deschise la Chisinau. Va fi cel mai frumos cadou de Hram

Una dintre cele mai mari companii internationale comerciale a anuntat despre intentia de a investi in Republica Moldova, primarul municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, precizand ca reprezentantii Kaufland ar putea deschide mai multe magazine in capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )