Libnet.ro
UNICEF

19:45

Perchezitii in patru judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Primaria Ostroveni, in vizorul autoritatilor

România Liberă România Liberă,
Perchezitii in patru judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Primaria Ostroveni, in vizorul autoritatilor

Politistii efectueaza, miercuri dimineata, 12 perchezitii, in patru judete, la persoane banuite de evaziune fiscala si comercializarea de bunuri si servicii la preturi supraevaluate, potrivit unui comunicat al Politiei Romane. continuă pe România Liberă

Perchezitii in patru judete, intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii efectueaza, miercuri dimineata, 12 perchezitii, in patru judete, la persoane banuite de evaziune fiscala si comercializarea de bunuri si servicii la preturi supraevaluate, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

Sase persoane, audiate intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu prejudiciu de 29 de milioane de lei

Mai multe perchezitii au avut loc, miercuri, la adrese din Bucuresti si din judetele Prahova, Ilfov si Brasovintr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu prejudiciu de 29 de milioane de lei. in urma acestei actiuni, sase persoane au fost duse la audieri.

Perchezitii la o primarie din Dolj si la mai multe firme, intr-un dosar de evaziune si spalare de bani

Politistii fac 12 perchezitii, miercuri, in judetele Dolj, Mehedinti, Olt si Arges, la Primaria Ostreveni, la 12 firme si la mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala, spalare de bani si infractiuni.

Perchezitii la firme din Olt suspectate de evaziune fiscala in domeniul achizitiilor publice

Oamenii legii au derulat, in aceasta dimineata, o serie de perchezitii in judetul Olt la sediile unor firme conduse de persoane suspectate de implicare intr-o ampla retea infractionala specializata in evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul achizitiilor publice. in afara de Olt, operatiunea a cuprins simultan alte trei judete vecine.

Perchezitii in Mehedinti la persoane banuite de infractiuni in domeniul achizitiilor publice si evaziune fiscala

Politistii efectueaza miercuri dimineata 12 perchezitii, in 4 judete, la persoane banuite de evaziune fiscala si comercializarea de bunuri si servicii la preturi supraevaluate.

Raiffeisen Bank pierde 20.000 CHF intr-un dosar privind clauze abuzive

Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a admis pe 29 iunie cererea unor clienti ai bancii Raiffeisen Bank intr-un dosar de recuperare clauze abuzive incasate de catre banca, respectiv comisionul de acordare si administrare plus dobanzi legale, in cazul unui credit in franci elvetieni, potrivit portalului instantelor de judecata, anunta avocatul Adrian Cuculis.

Perchezitii la RATB. Anchetatorii vizeaza o retea de hoti de motorina

Politistii bucuresteni fac perchezitii, marti dimineata, intr-un dosar in care este vizata o retea de furt de motorina din depozitele RATB. Printre suspecti se numara soferi, mecanici, dar si directorul de achizitii de la RATB.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3081 seconds )