Libnet.ro
UNICEF

22:30

Perchezitii realizate in randul extremistilor de dreapta din Europa

Adevărul Adevărul,
Perchezitii realizate in randul extremistilor de dreapta din Europa

Germania, Tarile de Jos si Elvetia au lansat miercuri o vasta operatiune de perchezitii asupra unei retele internationale de extrema dreapta, membrii acesteia fiind suspectati de pregatirea unor atacuri teroriste. continuă pe Adevărul

The Economist: Grupari infractionale profesioniste din Europa de Est iau in vizor orasele germane

Nivelul total al infractionalitatii a scazut in ultimii ani in Germania, precum s-a intamplat in intreaga Europa, in ultimii doi ani inregistrandu-se mai putin de 6 milioane de infractiuni, insa statisticile ascund cateva tendinte printre care o crestere brusca a infractiunilor ce vizeaza anumite bunuri, fiind incluse aici si furturile din buzunare. Noul factor al ecuatiei care, potrivit specialistilor, explica aceste tendinte este extinderea estica a Uniunii Europene. Romania si Bulgaria, au sindicate infractionale sofisticate, cu retele de selectare si formare care patrund adanc in tarile bogate vecine din UE, Germania si Austria, scrie The Economist.

Cel mai mare aeroport din Europa ar putea fi iNCHIS

Primarul Londrei, Boris Johnson, urmeaza sa prezinte unei comisii guvernamentale o serie de propuneri privind inchiderea sau redimensionarea aeroportului Heathrow, cel mai mare din Europa. Potrivit The Guardian, viito.

Vanzarile auto din Europa, la cel mai scazut nivel din ultimele doua decenii

Vanzarile de autoturisme din Europa au scazut, in iunie, pana la cel mai redus nivel din ultimele doua decenii, din cauza somajului record care afecteaza zona euro.

Levadia Tallinn - Pandurii Targu Jiu 0-0, in prima mansa a turului II preliminar din Europa League

Pandurii Tg. Jiu a remizat, scor 0-0, in deplasare cu FC Levadia Tallinn in prima mansa a turului II preliminar din Europa League. Vicecampioana Romaniei a dominat destul de autoritar meciul de la Tallinn, fapt.

Suntem pe ultimul loc din Europa la capitolul reciclarii deseurilor

Tara noastra este ultima din Europa la capitolul reciclarii deseurilor, potrivit lui Constantin Damov, co-fondator al Green Group, care a declarat, la finalul saptamanii trecute, ca Romania nu are, in prezent, o strategie clara in ceea ce priveste industria de reciclare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )