Libnet.ro
UNICEF

19:00

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, in semifinale la Doha

România Liberă România Liberă,
Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, in semifinale la Doha

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 1. 605 dolari, dupa 6-1, 6-1 cu cuplul Teimuraz Gabasvili Rusia)/Albert Ramos Vinolas Spania). Agerpres scrie ca principalii favoriti au obtinut victoria in doar 43 de minute si si-au asigurat 18. 350 dolari si 90 de puncte ATP. continuă pe România Liberă

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Roje, in semifinale la Doha

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 1. 605 dolari, dupa 6-1, 6-1 cu cuplul Teimuraz Gabasvili Rusia)/Albert Ramos Vinolas Spania). Agerpres scrie ca principalii favoriti au obtinut victoria in doar 43 de minute si si-au asigurat 18. 350 dolari si 90 de puncte ATP.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in semifinale la turneul de la Doha

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Doha Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 1. 855 de dolari, informeaza Mediafax.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturi la turneul de la Doha

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul unu, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Doha Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 1. 855 de dolari.

Primul turneu, prima semifinala pentru Horia Tecau si Julien Rojer

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Doha Qatar).

Perechea Tecau/Rojer, in sferturile turneului ATP de la Doha

Perechea alcatuita din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Doha, dotat cu premii totale de 1. 605 dolari, marti, dupa ce a trecut cu 7-6 4), 6-3 de cuplul Jonathan Erlich Israel)/Colin Fleming Marea Britanie).

Ce obiectiv si-a impus Tecau in 2016 si ce sanse sunt sa refaca cuplul cu Mergea

In circuitul ATP, Horia Tecau il are partener pe olandezul Jean-Julien Rojer, iar Florin Mergea pe Rohan Bopanna. Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro au insa loc in perioada 5-21 august, iar Mergea si Tecau ar putea alcatui atunci cuplul de aur al Romaniei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3091 seconds )