Libnet.ro
UNICEF

07:00

Personaj misterios in legatura cu criminalul din Caracal! Dupa ce a rapit-o pe Luiza, Dinca a sunat un fost angajat de la Politia de Frontiera

Antena3 Antena3,
Personaj misterios in legatura cu criminalul din Caracal! Dupa ce a rapit-o pe Luiza, Dinca a sunat un fost angajat de la Politia de Frontiera

Date din dosarul instrumentat de DIICOT in cazul disparitiei Luizei Melencu arata ca Gheorghe Dinca a sunat doua persoane, a doua zi dupa disparita adolescentei: pe bunicul Luizei si un barbat misterios din. continuă pe Antena3

Procurorul din Caracal, Cristian Popescu, la Sectia de investigare a infractiunilor

Procurorul din Caracal, Cristian Ovidiu Popescu, care a stat pana la ora 6 pentru a intra in casa lu.

Romanca ARESTATA pe aeroportul din Atena dupa ce i-au fost descoperite SUTE DE PASAPOARTE in bagaj

O femeie de cetatenie romana a fost arestata pe aeroportul international Eleftherios Venizelos din Atena, dupa ce in bagajul acesteia au fost gasite sute de pasapoarte, transmite Agerpres. Romanca este.

Mario Iorgulescu repeta continuu asta, in timp ce era scos din masina, dupa accident. Ce i se intamplase

Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, a provocat un accident grav, duminica dimineata, la iesirea din Bucuresti, in urma caruia celalalt sofer a murit. Tanarul repeta continuu o sintagma, in vreme ce era scos din masina, dupa incident. Ce i se intamplase? Mario Iorgulescu repeta continuu asta, in timp ce era scos din masina, dupa accident .

Iulia Fratila a plecat din Romania, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala crunta. Cat de mult s-a schimbat

Iulia Fratila s-a retras de mai bine de 10 ani din lumea publica. Frumoasa, care odinioara facea furori cu trupul bine sculptat si cu pletele sale blonde, a ales sa paraseasca Romania, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala cumplita. Cum arata acum si care mai este starea sa? Cat de mult s-a schimbat .

Procurorul din Caracal, Cristian Popescu, cel care a descins la sase dimineata in casa lui Gheorghe Dinca, pus sub invinuire de Sectia Speciala

ProcurorulCristian Ovidiu Popescu care a stat pana la ora 6 pentru a intra in casa lui Gheorghe Dinca, va fi pus sub invinuire de sectia speciala pentru magistrati, dupa mai multe cercetari. Printre.

Familia Alexandrei cere arestarea sotiei criminalului din Caracal. Ce suspiciuni planeaza asupra Elenei Dinca

Sotia lui Gheorghe Dinca, va fi audiata din nou de procurori. Familia Alexandrei Macesanu a cerut ca Elena Dinca sa fie chemata din nou sa dea declaratii. Rudele Alexandrei sustin ca exista mai multe.

Pirotehnistii chemati la o gradinita din Suedia dupa ce un copil a adus o grenada

Politistii au pus o gradinita din Suedia in carantina marti dupa ce un prescolar a venit cu o grenada. Personalul institutiei din orasul suedez Kristianstad a chemat politia dupa terminarea programului copiilor, potrivit CNN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )