Libnet.ro
UNICEF

09:15

Personalul unei statiuni din Canada a fost concediat pentru ca erau albi

Hotnews Hotnews,
 Personalul unei statiuni din Canada a fost concediat pentru ca erau albi

Un tribunal canadian pentru drepturile omului informeaza ca sapte angajati ai unei statiuni canadiene au fost discriminati la locul de munca pentru ca erau albi. Persoanele in cauza au fost despagubite de autoritati cu mai mult de 102. 000 de dolari, scrieBBC. continuă pe Hotnews

Canada: Mai multi angajati ai unei statiuni au fost concediati pentru ca erau albi

Un tribunal canadian pentru drepturile omului informeaza ca sapte angajati ai unei statiuni canadiene au fost discriminati la locul de munca pentru ca erau albi. Persoanele in cauza au fost despagubite de autoritati cu mai mult de 102. 000 de dolari, scrieBBC.

VIDEO Interventie neobisnuita a jandarmilor: Un rs a ajuns n curtea unei familii din Brasov si a fost capturat si eliberat n padure

Un exemplar de ras, care a ajuns, joi, in curtea unei familii din Dumbravita, judetul Brasov, a fost capturat, joi, si apoi eliberat de jandarmi in padure.

Romania si Canada reinnoiesc Memorandumul pentru energia nucleara

Organizatia Industriilor Nucleare din Canada OCNI) si Forumul Atomic Roman ROMATOM) au reinnoit Memorandumul de intelegere pentru cooperare in domeniul energiei nucleare.

Mesaj antisemit pe zidul unei sinagogi din California, la mai putin de o saptamna de la tragedia din Pittsburgh

Un mesaj antisemit a fost inscriptionat pe un zid al unei sinagogi din statul american California, la mai putin de o saptamana dupa atacul armat de la o sinagoga din Pittsburgh, Pennsylvania, soldat cu moartea a unsprezece oameni, informeaza publicatia The Hill, citata de Mediafax.

Un CELEBRU manelist a fost condamnat pentru UCIDERE din culpa (FOTO)

Manelistul Ionut Daniel Teasa, cunoscut ca Dany Chinezu, a fost condamnat la doi ani si opt luni de inchisoare pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa. Acesta este vinovat de uciderea unei.

O femeie a fost executata pentru ca l-a ucis pe barbatul care incerca sa o violeze

Arabia Saudita a executat o camerista din Indonezia care l-a ucis pe angajatorul ei, in timp ce acesta o agresa cu intentia de a o viola, decizia provocand revolta in Jakarta. Tuti Tursilawati, care lucra in.

Incendiul din Complexul Studentesc din Timisoara a pornit de la o mana criminala: Un barbat a fost retinut pentru ca a aprins intentionat focul

Un barbat de 33 de ani a fost retinut in legatura cu incendiul de la Complexul Studentesc din Timisoara de miercuri seara. Acesta este suspectat ca ar fi prins intentionat un tomberon, iar de aici focul s-a.

Dragnea, despre Colectiv: Zeci de copii au fost ucisi. Pentru mine nu e clar ce s-a intamplat acolo

Liviu Dragnea a declarat ca in noaptea de 30 octombrie 2015, in clubul Colectiv, zeci de copii a fost ucisi. Seful PSD a insistat ca pentru el nu e deloc clar ce s-a intamplat acolo. Mesajul meu e unu.

Fostul sef de cancelarie al lui Calin Popescu Tariceanu a fost achitat pentru marturie mincinoasa

Fostul sef de cancelarie al lui Calin Popescu Tariceanu, Dorin Marian, a fost achitat de magistratii de la Tribunalul Brasov pentru infractiunea de marturie mincinoasa. Este vorba despre dosarul privind.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )