Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un CELEBRU manelist a fost condamnat pentru UCIDERE din culpa (FOTO)

B1 B1,
Un CELEBRU manelist a fost condamnat pentru UCIDERE din culpa (FOTO)

Manelistul Ionut Daniel Teasa, cunoscut ca Dany Chinezu, a fost condamnat la doi ani si opt luni de inchisoare pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa. Acesta este vinovat de uciderea unei. continuă pe B1

Soferul de 18 ani care a spulberat o eleva intr-un accident rutier a fost condamnat. Tragedia a starnit un val de proteste

Soferul care a produs unul dintre cele mai grave accidente rutiere din municipiu a fost condamnat pentru ucidere din culpa.

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Interagro

Ioan Niculae, patronul grupului Interagro, a fost condamnat joi de Tribunalul Bucuresti la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de cumparare de influenta, instigare la evaziune fiscala si instigare la spalare de bani. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Ioan Niculae a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare

Patronul grupului Interagro, Ioan Niculae, a fost condamnat joi de Tribunalul Bucuresti la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de cumparare de influenta, instigare la.

Un viceprimar a fost condamnat la inchisoare pentru trei cutii cu bomboane si 150 de lei

Viceprimarul din Onesti a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru ca ar fi luat mita trei cutii cu bomboane si 150 de lei. O fosta colega a actualului viceprimar a primit o pedeapsa.

Vincenzo Iaquinta, campion mondial cu Italia n 2006, a fost condamnat la doi ani de nchisoare

Fostul fotbalist italian Vincenzo Iaquinta, campion mondial in 2006, a fost condamnat, miercuri, la doi ani de inchisoare, pentru detinere ilegala de arme de foc si legaturi cu mafia.

A fost condamnat la inchisoare fiindca si-a obligat copiii sa se bata intre ei si sa consume alcool

Daniel Sabau, in varsta de 49 de ani, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj pentru rele tratamente aplicate minorilor. Barbatul isi va petrece urmatorii sase ani si patru luni in spatele g.

Creditele neperformante si Brexitul, principalele riscuri pentru bancile din zona euro

Creditele neperformante, atacurile cibernetice si Brexitul sunt printre cele mai mari riscuri pentru bancile din zona euro in 2019, se arata intr-un raport privind evaluarea riscurilor, prezentat ieri de Banca Centrala Europeana BCE), transmite Reuters.

Seful Agentiei de stat pentru bulgarii din strainatate, arestat pentru trafic cu acte false

Presedintele Agentiei de Stat pentru Bulgarii din Strainatate ASBS), Petar Haralampiev, care este anchetat pentru vanzarea de acte false pentru atestarea originii bulgare, in special pentru cetateni ai.

BOMBA in showbiz! Un CELEBRU manelist, tata pentru a 12-a oara (FOTO)

Nicolae Guta este un barbat implinit, acestia avand 11 copii si traind o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Cristina, sotia lui. Cei doi au fost nasi, zilele trecute, la o nunta in.

Sotul directoarei de liceu care a murit gazata cu otrava de sobolani a fost externat si urmeaza sa fie audiat. Care sunt faptele anchetate de procurori

Sotul directoarei adjuncte de liceu din Bihor care a murit in urma unei intoxicatii a fost externat din spital, vinerea trecuta si s-a intors acasa, barbatul urmand sa fie audiat in zilele urmatoare de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Salonta, care fac deja cercetari in cazul celor doi pentru ucidere din culpa.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2198 seconds )