Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pesta porcina face ravagii in toata Europa. S-a extins si in Beligia. Tara face apel disperat catre autoritatile franceze

Antena3 Antena3,
Pesta porcina face ravagii in toata Europa. S-a extins si in Beligia. Tara face apel disperat catre autoritatile franceze

Ministerul francez al agriculturii a facut joi apel la mobilizare imediata pentru protectia crescatoriilor de porci, dupa ce unitatile sanitare din Belgia au confirmat doua cazuri de pesta porcina africana. continuă pe Antena3

Pesta porcina face ravagii. Oamenii isi taie porcii inainte sa vina autoritatile

Inspectorii sanitar-veterinari vor incepe eutanasierea porcilor din satul Rogojeni, comuna Suceveni, unde a fost descoperit un focar de pesta porcina africana, a informat, joi, Comitetul Judetean pentru Situatii de.

Pesta porcina africana face PRAPAD: Aproape jumatate din porcii din Tulcea au fost SACRIFICATI

Pesta porcina africana PPA) face prapad in judetele in care s-a extins virusul. Spre exemplu, aproximativ 47% din porcii aflai anul trecut in gospodariile private din judetul Tulcea au fost sacrificate sau.

Franta ia masuri speciale de protectie, dupa aparitia unor cazuri de pesta porcina africana la porci mistreti din Belgia

Franta ia masuri speciale de protectie, dupa aparitia unor cazuri de pesta porcina africana la porci mistreti din Belgia, in apropiere de granita franceza, relateaza Reuters.

Cati bani le ofera Guvernul celor pagubiti de pesta porcina

Pesta porcina pare de neoprit, iar Guvernul transmite acum ce ajutor le va oferi celor care raman someri din cauza pestei. Ultimul bilant al pestei porcine arata ca aceasta a evoluat in 12 judete, in 207 localitati, cu un numar total de 898 de focare. Pana in prezent, au fost omorati mai mut de 230.

Statisticile reale. Cat de intinsa este pesta porcina africana

Pesta porcina africana evolueaza in 207 localitati din 12 judete, cu un numar total de 898 de focare dintre care 13 in exploatatii comerciale industriale, unul in abatorul apartinand unei ferme si unul.

Prefectul judetului, George Iacob: 42 de focare de pesta porcina in 5 localitati

Au fost confirmate noi focare de Pesta Porcina Africana in judetul Calarasi. Conform prefectului George Iacob, in acest moment avem 42 de focare in 5 localitati. Astfel, au fost inregistrate 10 focare la Borcea, 27 la Perisoru, 3 in Calarasi si cate unul la Constantin Brancoveanu si Calarasii Vechi.

Alarma: Pesta porcina africana va cuprinde intreaga Asie

Organizatia pentru Agricultura si Alimente a Natiunilor Unite FAO), atrage atentia ca pesta porcina africana persista in China si ca epidemia se va raspandi aproape sigur in alte state asiatice, transmite Reuters, citata de news. ro.

Directia Sanitar-Veterinara spune ca a lichidat pesta porcina in Bihor: 1372 de animale au fost eutanasiate

In Bihor nu mai exista focare de pesta porcina iar toti proprietarii celor 211 de gospodarii in care s-au dispus eutanasierea animalelor au fost despagubiti, suma totala achitata fiind de aproape 1 milion de lei.

Primul judet din Romania unde ar fi fost eradicata pesta porcina africana

In Bihor nu mai exista focare de pesta porcina iar toti proprietarii celor 211 de gospodarii in care s-au dispus eutanasierea animalelor au fost despagubiti, suma totala achitata fiind de aproape 1 milion de lei.

Pesta porcina africana produce eliminarea a peste 230.000 de porci

Pesta porcina africana evolueaza in 12 judete, in 207 de localitati, cu un numar total de 898 de focare, fiind inregistrate si 57 de cazuri la mistreti, anunta ANSVSA Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor). in total, au fost eliminati peste 230. 000 de porci afectati de boala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )