Libnet.ro
UNICEF

19:00

Peste 1500 de hunedoreni au fost diagnosticati cu cancer anul trecut

Adevărul Adevărul,
Peste 1500 de hunedoreni au fost diagnosticati cu cancer anul trecut

Un raport al Directiei de Sanatate Publica Hunedoara arata ca numarul persoanelor diagnosticate in 2013 cu afectiuni oncologice depaseste 1. 500, in judetul Hunedoara. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Firmele de deszapezire au contracte incheiate de anul trecut. / In realitate: Contracte incheiate in regim de urgenta in timpul iernii, fara licitatie. Cele mai noi, semnate pe 23 si 24 ianuarie

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara ca firmele de deszapezire au contracte incheiate de anul trecut, nefiind semnat niciun contract in acest an. Nu, nici vorba. Nu are legatura una cu alta, firmele de deszapezire au contracte incheiate de anul trecut, a spus Ponta la Romania TV, intrebat daca in aceasta perioada de cod rosu este vreme de imbogatit pentru anumite firme de deszapezire. O tampenie spusa nu stiu exact pe unde, a afirmat premierul. In realitate, mare parte dintre contractele de deszapezire au fost atribuite direct prin negociere catre firmele de deszapezire chiar in toiul iernii. In Bacau si in Vrancea cel din urma, judet unde Guvernul a instituit starea de alerta), contractele de deszapezire au fost semnate in mare graba pe 23 si 24 ianuarie.

INS: Mai multi someri anul trecut decat in 2012

Rata somajului in forma ajustata sezonier a fost estimata la 7,1% in decembrie, anul trecut, in scadere cu 0,2% fata de luna anterioara, dar in crestere cu 0,4% in comparatie cu decembrie 2012, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Cantareata Lana del Rey este logodita in secret inca de anul trecut

Cantareata Lana Del Rey este logodita in secret cu iubitul ei Barrie-James ONeill inca de anul trecut, scrie US Weekly. Primele zvonuri despre o posibila logodna a celor doi au aparut anul trecut, in iunie,.

Cei mai mari bautori de vin: doar anul trecut au consumat aproape 2 mld. sticle

Chinezii i-au depasit pe francezi in privinta consumului de vin rosu, doar anul trecut fiind consumate pe continentul asiatic 1,86 miliarde de sticle, o crestere de 136% in ultimii cinci ani, scrie Financial Times .

Economia Rusiei a crescut anul trecut cu 1,3%, cel mai slab ritm dupa 2009

Economia Rusiei a inregistrat anul trecut o crestere de 1,3%, cel mai slab ritm din 2009 si usor sub estimarile analistilor, de 1,4%, ca efect al scaderii investitiilor pe fondul recesiunii din zona euro. in 2012, PIB-ul Rusiei a in registrat un avans de 3,4%, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax.

Anul trecut doar 29 de inculpati pentru trafic de persoane, din cele 135 de cazuri cercetate, au ajuns dupa gratii

In 2013 numarul infractiunilor de trafic de persoane care au ajuns in atentia anchetatorilor de la Procuratura Generala a ajuns la 269 de cazuri, fata de cele 440 cate au fost semnalate in 2012.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a avut 15 interventii pe zi anul trecut

In anul 2013 specialistii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a avut 5. 512 de interventii, in medie 15 pe zi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )