Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate

Antena3 Antena3,
Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate si aproximativ 2. 000, potential contaminate, costul pentru evaluarea riscurilor si remedierea lor fiind de 8,5 miliarde euro, a anuntat Guvernul, potrivit. continuă pe Antena3

Un nou virus ameninta bancile din Romania. Cum te poti feri

Daca esti utilizator de online banking, exista sanse mari sa devii tinta unui virus periculos cu care se confrunta bancile in prezent. Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce IBM a [] Un nou virus ameninta bancile din Romania. Cum te poti feri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bitdefender: Un nou virus afecteaza utilizatorii de online banking BRD si ING din Romania

Utilizatorii serviciilor de online banking din Romania sunt, in ultimele zile, tinta exclusiva a unui nou val de mesaje spam trimise de catre Dridex, un nou troian bancar care fura datele de autentificare ale persoanelor, clienti a doua banci autohtone, BRD si ING, atentioneaza specialistii Bitdefender.

Bitdefender: Clientii serviciilor de online banking din Romania, vizati de un nou val de mesaje spam

Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce IBM a descoperit o versiune Tinba v3.

Bitdefender avertizeaza: Clientii serviciilor de online banking din Romania, vizati de un nou val de mesaje spam

Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce.

Bacau: Peste 200 de copii au ramas fara locuri in crese, iar autoritatile improvizeaza una la parterul unui fost liceu

Peste 200 de copii din Bacau au ramas fara locuri in crese, iar primaria a decis sa transforme parterul unui fost liceu in cresa. insa, capacitatea este de doar 60 de copii. Nici la capitolul educatoare.

O noua revista, High Living Showroom, se lanseaza pe piata media din Romania

High Living Showroom se lanseaza in print la aproximativ un an de zile de la lansarea editiei online www. hlshowroom. ro. Noul proiect editorial este dedicat pietei premium si de lux si vine cu un concept inedit in materie de continut: 70% advertising si 30 % editorial.

Dana Girbovan, noul presedinte al Uniunii Judecatorilor din Romania

Un nou presedinte al Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR) a fost ales dupa ce mandatele fostilor membri din Consiliul Director au expirat. Astfel, functia de presedinte este ocupata de Dana Girbo.

O echipa de ciclisti amatori a realizat cel mai mare desen pe GPS din Romania

O echipa de ciclisti amatori a realizat cel mai mare desen pe GPS din Romania, parcurs in intregime cu bicicleta. Ciclistii au parcurs 2500 de kilometri prin tara pentru a desena o lamaie.

O statuie din Romania, pe lista celor mai spectaculoase din lume, alaturi de Statuia Libertatii

Business Insider a publicat recent un material cu cele mai spectaculoase statui din lume. Pe lista lor, alaturi de Statuia Libertatii din New York, se afla si o sculptura din Romania, unica in Europa, scrie.

Consiliul Concurentei monitorizeaza companiile petroliere din Romania. Bogdan Chiritoiu: Vrem sa vedem daca pretul la pompa a scazut odata cu barilul (VIDEO)

Consiliul Concurentei va monitoriza companiile petroliere din Romania pentru a vedea daca pretul la pompa a scazut odata cu barilul. Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat, intr-o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )