Libnet.ro
UNICEF

15:15

Consiliul Concurentei monitorizeaza companiile petroliere din Romania. Bogdan Chiritoiu: Vrem sa vedem daca pretul la pompa a scazut odata cu barilul (VIDEO)

B1 B1,
Consiliul Concurentei monitorizeaza companiile petroliere din Romania. Bogdan Chiritoiu: Vrem sa vedem daca pretul la pompa a scazut odata cu barilul (VIDEO)

Consiliul Concurentei va monitoriza companiile petroliere din Romania pentru a vedea daca pretul la pompa a scazut odata cu barilul. Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat, intr-o. continuă pe B1

Consiliul Concurentei monitorizeaza iar petrolistii. Institutia vrea sa vada daca preturile reflecta ieftinirea titeiului de pe bursele mondiale de marfuri

Consiliul Concurentei monitorizeaza piata distributiei de carburanti si va verifica in ce masura companiile petroliere au redus preturile la benzina si motorina in contextul in care pretul barilului a scazut in ultimul an la jumatate, ajungand la circa 50 de dolari.

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea de catre McDonald 's a trei restaurante din Brasov

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care McDonald 's preia trei restaurante de tip fast-food din Brasov, operate pana in prezent sub franciza, a anuntat, azi printr-un comunicat remis redactiei, autoritatea de reglementare.

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea de catre McDonald's a trei restaurante fast-food din Brasov

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca a autorizat tranzactia prin care McDonald's preia trei restaurante de tip fast-food din Brasov. Anterior acestei tranzactii, cele trei restaurante - McDonald's Brasov DT, McDonald's Postavarul si McDonald's Carrefour Brasov - se aflau sub franciza McDonald's, fiind detinute de Adrian Danes si Adrian Restaurante SRL.

Dana Girbovan, noul presedinte al Uniunii Judecatorilor din Romania

Un nou presedinte al Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR) a fost ales dupa ce mandatele fostilor membri din Consiliul Director au expirat. Astfel, functia de presedinte este ocupata de Dana Girbo.

Un nou virus ameninta bancile din Romania. Cum te poti feri

Daca esti utilizator de online banking, exista sanse mari sa devii tinta unui virus periculos cu care se confrunta bancile in prezent. Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce IBM a [] Un nou virus ameninta bancile din Romania. Cum te poti feri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate si aproximativ 2. 000, potential contaminate, costul pentru evaluarea riscurilor si remedierea lor fiind de 8,5 miliarde euro, a anuntat Guvernul, potrivit.

O echipa de ciclisti amatori a realizat cel mai mare desen pe GPS din Romania

O echipa de ciclisti amatori a realizat cel mai mare desen pe GPS din Romania, parcurs in intregime cu bicicleta. Ciclistii au parcurs 2500 de kilometri prin tara pentru a desena o lamaie.

O statuie din Romania, pe lista celor mai spectaculoase din lume, alaturi de Statuia Libertatii

Business Insider a publicat recent un material cu cele mai spectaculoase statui din lume. Pe lista lor, alaturi de Statuia Libertatii din New York, se afla si o sculptura din Romania, unica in Europa, scrie.

O noua revista, High Living Showroom, se lanseaza pe piata media din Romania

High Living Showroom se lanseaza in print la aproximativ un an de zile de la lansarea editiei online www. hlshowroom. ro. Noul proiect editorial este dedicat pietei premium si de lux si vine cu un concept inedit in materie de continut: 70% advertising si 30 % editorial.

O mica balerina din Romania cucereste lumea

O micuta balerina din Romania, Anca, a devenit vedeta dupa ce un site a postat online fotografii cu aceasta pozand in plina strada, in Bucuresti, scrie ziare. com. Autorul instantaneelor, Andrei Mihai Cristian, a.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )