Libnet.ro
UNICEF

16:45

Peste 24 de mii de locuri de munca vacante la nivel national

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 24 de mii de locuri de munca vacante la nivel national

Astazi sunt inregistrate 24. 415 locuri de munca vacante la nivel national, potrivit unui comunicat de presa al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

ANOFM: Peste 24 de mii de locuri de munca vacante la nivel national

Astazi sunt inregistrate 24. 415 locuri de munca vacante la nivel national, potrivit unui comunicat de presa al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), trimis Redactiei.

Un numar de 21.939 locuri de munca sunt vacante la nivel national

In evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca sunt inregistrate 21. 939 locuri de munca, pe 5 Septembrie 2017, potrivit datelor furnizate de agentii economici vizand locurile de munca vacante, conform unui comunicat ANOFM.

Un numar de 688 locuri de munca, vacante

Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, ieri, in evidentele A. Ilfov erau inregistrate 688 locuri de munca vacante, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Aproape 22.000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national

Marti, 5 septembrie, aproape 22. 000 de locuri de munca erau disponibile in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Liviu Alexa a primit aprobare pentru a lansa o noua televiziune de stiri, la nivel national: care e investitia si ce-si propune jurnalistul clujean

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a aprobat acordarea unei licente prin cablu, cu acoperire nationala, pentru televiziunea de stiri a jurnalistului clujean Liviu Alexa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )